- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 31
Çeyiz hazırlamaya karar verdim. Fakat sevimli cici şeyler almak benim için kolay olsa da uzun ömürlü mutfak gereçleri konusunda hiç bir fikrim yok. Özellikle kullanım memnun kaldığınız ürünler hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Ve mümkünse çok eski zamanlarda değil bir kaç yıl içinde kullanıp denediğiniz ürünler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Blender seti almak istiyorum. Ama set olsun çok yer kaplamasın. Bu nedenle tek tek mikser rondo yerine hepsini içeren bir set istiyorum . Ne almalıyım ?
Tencere takımları arasında çok kararsızım. Granit mi çelik mi almam lazım. Çok fazla tencere tava dolsun istemiyorum evim. 4lü takımlar yeter benim için. Hangi markaları önerirsiniz. Bunun yanı sıra çaycı ve kahve makinası bir de çatal bıçak takımlarında önerebileceğiniz markalar da olursa memnun olurum.
Tencere takımları arasında çok kararsızım. Granit mi çelik mi almam lazım. Çok fazla tencere tava dolsun istemiyorum evim. 4lü takımlar yeter benim için. Hangi markaları önerirsiniz. Bunun yanı sıra çaycı ve kahve makinası bir de çatal bıçak takımlarında önerebileceğiniz markalar da olursa memnun olurum.