Hangi Telefonu Alsam ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
Kızlar merhaba ;

Yeni telefon alacağım çok kararsız kaldım. şuan samsung note 3 kullanıyorum ve hep samsung kullandım aklım ıphone kayıyor ama sırf marka için o kadar parada vermek istemiyorum bir yandan da içim gidiyor :)
neyse sonuç olarak sizce ;

Samsung Note 8 mi ?
Huawei Pro P20 mi ?
Iphone 8 Plus mı ?

alan kullanan herkesden fikir bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Hangi telefonu alırsınız bilmiyorum da sar değerlerine dikkat edin ve Huawei telefonların sar değerini hep en yüksek olduğunu okuyorum

Senelerdir ıphone kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.Sürekli telefon almaktansa bir telefonu uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanmaktan yanayım ıphonedan memnun olmayan da duymadım hiç deneyin bence :)

ne kadar zamandır kullanıyorsun canım ve ısınma oluyor mu don ma falan note 3 de yaşıyorum ben

9 aydır kullanıyorum. Donma veya ısınma yaşamadım henüz. 5 sene önce iphone kullanıyordum. Sonrasında yine samsung note edge kullandım. Şahsen Samsung tercih ederim :))

ya ben de sırf almak olsun diye istiyorum yoksa samsung severim yani ıphone alırsam sırf marka için alacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…