• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi telefonu alacağım? Kararsız kaldım...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.145
14
158
36
İstanbul
4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen

1- Htc Windows phone 8s
$HTC-Windows-Phone-8S-18.jpg

2- Nokia Lumia 820
$nokia-lumia-820-211112.jpg

3- Samsung Galaxy S3 mini
$1349860685_w670_h447.jpeg

4- Sony xperia Z
$xperia-z-durability-water-resistance-1240x824-87a352114f26128dffe9e44b5a6d4cd8.jpg $2013021800564161846.jpg
Bekliyorum cevaplarınızı :16:

Edit: Kararım Samsung galaxy s4 veya note 2 arkadaşlar alırken tercih edicem artık birisini teşekkür ederim fikirleriniz için.

Son düzenleme:
kesinlikle android al derim eşim teknoloji mağasında sorumlu ve iphone yada windows işletim sistemlileri hakkaten tavsiye etmem seçeneklerinde samsun s3mini var onun kasası biraz ince ama dikkatli kullanırım dersen al ama bizzat kullanmış biri olarak sony i tek geçerim

4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen

1- Htc Windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559

2- Nokia Lumia 820
Eki Görüntüle 724560

3- Samsung Galaxy S3 mini
Eki Görüntüle 724561

4- Sony xperia Z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
Bekliyorum cevaplarınızı :16:

4. sony çok kullanışlı ve özellikleri bakımından da iyi
bir de samsung galaxy i8150 wonder tavsiye edebilirim . çok kullanışlı android özellikleri ve samsung markasının kalitesi çok iyi :34:

kesinlikle android al derim eşim teknoloji mağasında sorumlu ve iphone yada windows işletim sistemlileri hakkaten tavsiye etmem seçeneklerinde samsun s3mini var onun kasası biraz ince ama dikkatli kullanırım dersen al ama bizzat kullanmış biri olarak sony i tek geçerim

Sony de beni çeken su geçirmeme özelliği olması. Wp telefonlar beni çok cezbediyor ama hiç önerilmiyor :50:

Samsung Note 2 ya da
Samsung Galaxy S3 ( Miniyi alma)

Samsung Galaxy S4 de olabilir

Gordugun uzere Samsungdan sasmam :D

Son düzenleme:
şuanda daha iyi bir telefon yok (s4) büyüklüğüde senin düşündüğün tel.lar arasında çokda fark yok bence :34:

Samsung Note 2 ya da
Samsung Galaxy S3 ( Miniyi alma)

Samsung Galaxy S4 de olabilir

Gordugun uzere Samsungdan sasmam :D

5 yıldır samsung kullanıyorum 2 yıl nokia kullandım alışamadım tekrar samsunga döndüm
Ama s4 istemiyorum büyük geliyor abim kullanıyor üstelik şuan.
Mini daha cezbediciydi aslında :26:

iphone neden düşünmüyorsun ?
açıkçası iphone almadan önce sony düşünüyordum ama apple telefonları kadar stabil telefon yok .

Kesinlikle note 2 diyorum.. samsung kalem olayı süper..şarjı çok uzun gidiyor.. hızı zaten müthiş, kalitesi tartışılmaz.. :21: özellikler say say bitmez :16:

olmaz dersen sony bende düşünüyorum ama şarjı az gidiyormuş.. :ssz:

Ben de sony haric digerleri arasinda kalmistim ve s 3 mini aldim cok memnunum. Sony experia yi abim aldi ekran kirilmaz cizilmez su gecirmez demişler satarken 1 ay bile olmadan ekrani cizildi aldigi yere gitti merkeze gonderildi onlar satıcıya suc atiyor satici da onlara... Bir sonuca da ulasilamadi. Biraz da şans meselesi aslinda bu tarz şeyler.

Kesinlikle note 2 diyorum.. samsung kalem olayı süper..şarjı çok uzun gidiyor.. hızı zaten müthiş, kalitesi tartışılmaz.. :21: özellikler say say bitmez :16:

olmaz dersen sony bende düşünüyorum ama şarjı az gidiyormuş.. :ssz:

Şarj olayını biz çözdük :27: küçük bir işlem sonrası o sorun kalkıyor ortadan

Ben de sony haric digerleri arasinda kalmistim ve s 3 mini aldim cok memnunum. Sony experia yi abim aldi ekran kirilmaz cizilmez su gecirmez demişler satarken 1 ay bile olmadan ekrani cizildi aldigi yere gitti merkeze gonderildi onlar satıcıya suc atiyor satici da onlara... Bir sonuca da ulasilamadi. Biraz da şans meselesi aslinda bu tarz şeyler.

su geçirmeme olayına bir şey diyemiyorum ama ekran için genellikle aynı sorun var parmak izi tutmayan koruyucu kullanılmalı:26:

iphone tasarım olarak beni çekmiyor ilk önceliğim bende sevmiyorum bu huyumu ama görsellik :25:
gerçekten mi :) bence tasarım olarak hep bir tık önde ama zevk meselesi işte :) ince,zarif ne bileyim. benim çoğu işimi görüyor.hızlı ve en ufak takılma yok. samsung kullandım bir hafta deli oldum :1:

Back