Hangi tarz sizce

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.856
198
Selam hanimlar.. Ben bu aralar modaya falan sardim :) Konuyu somutlastirarak anlatmaya calisacagim.. Mesela iki tipte kadin dusunun.. Birinci tipteki kadinin tarzi soyle: Bu kadin genel anlamda salasligi, sporlugu sever.. Daha cok maskulen bir giyim tarzi vardir.. Mesela piercinglerden hoslanir, afrika sac orgusu tarzindan hoslanir.. Bu tarz bir kadin..
Ikinci tipteki kadinin tarzi da soyle: Bu kadin feminen giyim tarzindan hoslanir, dar giyimi sever.. Saclarini dalgali sever mesela ve piercing tarzi seylerden hoslanmaz, onun yerine feminen takilar kullanmayi sever..
Tabi ki zevkler tartisilmaz ama genele vuruldugunda bu iki tarzdan sizce hangisi daha hos geliyor

Üçüncü tarz.
Çok dar olmayan elbise, şort, askılı tişört.
Düz saçlar.
Abartıdan uzak takılar.
Uyar mı?

Sanki siz daha çok başka insanların ilgisini çekicek bi tarz istiyorsunuz bence içinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin illa biri olmak zorunda değilisiniz dönem dönem canınınz nasıl istiyorsa o tarz da takılın

Ben ikinci anlattığın şekilde giyiniyorum daha çok ama salaş giyindiğim spor giyindiğim de oluyor. Evet daha dişi giyinmeyi seviyorum ama piercinglerim de var. Yani ne bileyim Böyle şeylerin bu böyledir diye kesin net kuralı kaidesi olmaz ki, o an ne hoş geliyorsa öyle seçmelisin yoksa rahat edemezsin. Ben yine kendimden örnek vericem, sabah giyinip çıktığım kıyafeti beğenmediysem ya da ne bileyim içinde rahat edemediysem güne bir sıfır yenik başlıyorum.

Çıplak olsun
Bunun üstüne ne giycem şunun altına ne olur derdi yok anadan üryan

Ben genellikle ikinci tarz anlattığın gibi giymeyi seviyorum. Bazen de rahat salaş giyiyorum. Yani anlicagin o an kendimi nasıl rahat hissedersem öyle giymeyi tercih ediyorum. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan tarzın da öyle olmalı diye düşünüyorum. Bu arada herkese iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…