Hangi söz ya da tavır sizi üzer?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
İş yaşamınızda ya da sosyal çevrenizde sizi söylenen hangi söz ya da durum sizi üzer, ama dikkat edin hangi söz ya da hangi durum sizi sinirlendirir demiyorum.

Yanlış anlaşılmak beni ciddi anlamda çok üzer.
Bir de herhangibirinin (pek olmadı ama) bana iğneleme anlamında hissettirilmeden tabiri caizse laf sokuşturması.

Böyle buna benzer durumlar olduğunda, inanın o gün tüm neşem kaçar, ertesi gün yanına gidip kırıldığımı üzüldüğümü söylerim. bu da çok işe yarar,rahatlatır beni.

çok hassas biriyimdir bu yüzden heran herşeyden alınıp üzülebilirimbenneyaptımki
mesela yakın arkadaşlarımdan ya da ailemden birinin bana karşı soğuk davranmasına
ya da birinin bana yüksek sesle hitap etmesi bile beni acayip derece de üzer:çok üzgünüm:

herkes üzemez beni..sevdiğim,değer verdiğim insanlardan beklemediğim bir hareket yada söz gerçekten üzer ama dediğim gibi benim için değeri olmayan insanların yaptıkları etkilemez fazla...

Kıymet bilmez tavırlar üzer beni ve kendimi kullanılmış gibi hissederim bu durumlarda..İyi niyetimi suistimal etmelerine hiç ama hiç dayanamam..

Ben malesef cok alinganimdir. :çok üzgünüm:

Güzel bir dille deyilde, sert bir tavirla söylenen laf beni üzer.

Birde benimle sorunu olanin bana söylemeyipte baskasina söylemesi beni üzer. Bana karsi dürüst olunmamasindan pek hoslanmam.

Birde songüllünde dedigi gibi, herkez icin gecerli degil, sadece sevdiklerim icin gecerli.

işi düstugunde cok samımı davranan işi olmayıncada gormezden gelenlere cok kırılırım kendımı kullanılmıs hıssederım alttan altan laf sokanlara uzulurum....

ben cok hassas ve duygusal biriyim sevdiklerimin hatalarımı yüzüme deilde arkamdan konusması, sevdiğim insanın ilgisizliği, iğneleyici sözler, yüzüme gülüpte arkadan kuyumu kazan insanlar cok üzer beni...

herşeyden herkezden kırılabilecek üzülebilecek yapıya sahibim.:1no2: keşke böyle olmasam ama ne yapayım yapım böyle :1shok:

Yakın olduğum insanların sert davranması üzer ama en çok da biriyle kıyaslamaları ...Yani kıyaslanmak beni çok üzer.

zamanla herşeye üzülmemeyi öğreniyor insan sanırım bende öğrenenlerdenim,
yapmıyorum bunu kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum,
kimse yıkmaz beni kendimden başka
alıştık zamanla kendi yaramızı kendimiz sarmaya,
şair oldum ben ya bu aralar bahardan mı nedir

laf sokanlar beni çok üzer ve yıpratır.asla.bütün gün suratım ekşi gezerim.bende böleyim işte.

çok hassas biriyimdir bu yüzden heran herşeyden alınıp üzülebilirimbenneyaptımki
mesela yakın arkadaşlarımdan ya da ailemden birinin bana karşı soğuk davranmasına
ya da birinin bana yüksek sesle hitap etmesi bile beni acayip derece de üzer:çok üzgünüm:

ne burcusun merak ettim
cunku ben de aynen boyleyim

sevmediğim insanlar beni üzemez.
ama değer verdiğim insanların bana yanlış yapması beni çok üzer.
eski bir iş arkadaşım bunu yaptı. kıskançlığı yüzünden iyi bir dost kaybetti.
aynı hatayı 2.kez yapınca bağları kopardım.

X