hangi sitede kargo ücreti daha uygun

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.543
Puanlar
423
selam kızlar almak istediğim kitaplar var
iki site var
kitap yurdu ve dr kitap hangisinde daha uygundur
kargo ücreti alışveriş yapan var mı aranızda

canım ben bikaç ay önce almıştım hepsiburada.com dan aldım.kitaplari ücretsiz taşıyorlardı.istersen bi bak istediğin kitaplar var mi diye

Alanında belki de en iyisi kitapyurdu.com'dur.

M. Ali Polat - Başı Bozuk'u okumadıysan onu da okumanı isterim canım.

Ben genellikle d&r internet sitesinden alış veriş yapıyorum. 50TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Özellikle bir kaç kitap alacaksanız uyguna geliyor.

canım ben bikaç ay önce almıştım hepsiburada.com dan aldım.kitaplari ücretsiz taşıyorlardı.istersen bi bak istediğin kitaplar var mi diye

hepsiburadada kampanya vardı
uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşi aldım kargo ücreti ödemedim
ama şu anda kampanya bitmiş sanırım

Ben genellikle d&r internet sitesinden alış veriş yapıyorum. 50TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Özellikle bir kaç kitap alacaksanız uyguna geliyor.

50 tllik yapmıyorum genelde tek yada 2 kitap alabiliyorum
yinede teşekkürler

pttkitap da indirim vardı.Bide 10 tl üzerine kargo bedavaydı bak istersen bi.

kızlar ben hiç internetten kitap alışverişi yapmadım.güzel indirimler oluyor.Ödeme şeklini nasıl yapıyorlar.Benim kredi kartım felan yok.TEslimatta nakit ödeme felan varmı ki:26::26:

güzelim ben hepsinden alışveriş yaptım en son DR dan alışveriş yapmıştım fakat pişman oldum şimdi başka bir site buldum dün sipariş verdim bugun geldi . kargo ücreti de ödemedim

sitenin adı nedir

şehrikeyif fırsat sitesinden buldum fırsat ilanları vardı

kitap isimlerini google ye yazınca ............... adresine bağlandım ordan aldım kargo parası da vermedim. her türden kitaplar var

Son düzenleyen: Moderatör:
peki netten kitap okumak içinde bi adres verebilirmisiniz.. girdiğim siteler beni ordan oraya aktarıyo veya üyelik istiyo.. yokmudur bedava kitap okuyabileceğim bi site..

peki netten kitap okumak içinde bi adres verebilirmisiniz.. girdiğim siteler beni ordan oraya aktarıyo veya üyelik istiyo.. yokmudur bedava kitap okuyabileceğim bi site..

iki tane denk geldim buyur canım inşallah güzeldir üye olmalısın ücretsiz zaten üyelik

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Şubat cuma saat 18.00'e kadar hemenkitap.com internet mağazasından yapılan tüm alışverişlere 1 adet kitap hediye . 10 TL üzeri de kargo ücretsizdir. Not kısımına bu siteden geldiğini belirtiniz.

kızlar hepsiburada.com'dan alışveriş yapıyorum sürekli ve 15 tl ve üzeri kitap alışverişlerinde kargo bedava. zaten 1-2 kitap alınca 15-20 tl tutuyor. üstelik takip edince çok güzel indirimler de yakalıyorum. bi incelemenizi tavsiye ederim

d&r da 25 tl üstüne kargo bedava
n11 de ise pek çok kitap ücretsiz kargolu

Son düzenleme:
hepsiburadadan alıyordum genelde
geçen 80 liralık kitap siparişime 6 lira kargo çıkardı sinir oldum
mecburen D&Rdan aldım hemen geldi kargom 25 lira ve üzerine kargo bedava :34:

genellikle kitapyurdundan alışveriş yapıyorum. kargo ödeyen kitaplar ve çeşitli ürünler var. kitap şeklinde bir kupa, takvim, not defterleri vs. bir sürü yan ürüne sahip oldum bu sayede.

hepsiburada dan alıyorum bende genelde kampanya ve indirimleri oluyor .Çoğu kitapda da kargo bedava

Back