Hangi she???

HANGİ SHE DAHA GÜZEL KOKUYOR SİZCE??

• SHE İS SWEET -YEŞİL

OY: 20 15,5%
  • SHE İS FUN- PEMBE

OY: 38 29,5%
  • SHE İS LOVE- KIRMIZI

OY: 26 20,2%
  • SHE İS COOL - MAVİ

OY: 17 13,2%
  • SHE İS SEXY- MOR

OY: 35 27,1%

• Ankete Katılan
    129
ben mavisini kullanıyorum çok hoş bir koku. oyumu mora verdim çünkü elimdeki bitince mor alacağım bayıldım kokusuna. ben farını rujunu ve ojesini de aldım. bana da liseliler alıyor dedi satan kız. ay ben de çıtırım zevkle kullanırım dedim. :dilcikar:

shenin morunun deodorantını kullanıyorum bu aralar, parfüm çok kullanmam, parfüm olarak da celebre var dolabımda, ama deodorant daha iyi yani, kalıcı değil, ben hemen sıkılırım =) cecilenin mavisi var ama yeşiline çok güzel diyorlar.

she'nin kırmızısı hot couture bugün markette denedim ilk sıktığımda anlamamıştım zaman geçtikten sonra aa ben bgn parfüm sürmemiştim ne oluyo dedim meğer denediğim kendi parfümümün versiyonuymuşş...
o yuzden artık diyorum ki kırmızı she

Bende pembe olanın parfümü var geçenlerde kırmızı olanın roll-onunu aldım çok güzel ikiside bu arada bende 28 yaşındayım ama hoşuma giden ne varsa kullanıp sürerim sonuçta bu parfüm liseliler için üretilmedi..

Tabi bu arada shenin 2 lip glossu,bide allığı var şu krem olanından süper valla renkleride ambalajlarıda burda oyumu kırmızıya verdim çünkü kokusu muhteşem

daha parfümünü satın almak nasip olmadı..ama roll onların hepsini kokladım ve roll on lardan aldığım kokuya göre en güzeli mavi olanıydı...mavi parfümü alacağım en kısa zamanda...
diğer renkleri de güzel ama ayırtedici tarafını göremedim diğer renklerin kokuları birbirine çok benziyor gibi..ama mavi olan diğerlerinden farklıydı...

ben she nin kırmızı mor ve pembe parfümlerini kullanıyorum mor olanı arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım ama kokusunu okadar sevmedim ama fenada değil tabiki
pembe ve kırmızısı hoşuma gidenler
she nin yanında daha parfümlerim var tabiki kokularından yıllardır vaz geçemediğim :))

bugün mavi she aldım...pembenin de testerini kokladım...(zaten gittiğim yerde sadece pembenin testeri vardı) ama güzeldi onu da beğendim..şekerli ama baymayan tatlı bir kokuydu ama yaza şekerli koku gitmez diye mavisini aldım bugün kullandım ve ilk izlenimim olumlu...ferah bir kokusu var...çiçeğe de benzemiyor odunlu veya şekerli kokulara da benzemiyor...sabun kokusu gibi temizliği anımsatan bir koku....biraz erkek parfümlerine yakın bir havası var ama yinede sevdim....burna çarpan, fresh ama aynı zamanda biraz sert bir koku...

diğer renklerin kokusunu sprey deodorantlarından baktım....ama en çok pembe ile maviyi sevdim.......yeşil,turuncu,kırmızı ve mor olanın kokuları birbirine çok yakın...aralarındaki farkı pek anlayamadım doğrusu...hepsi şekerlimsi kokulardı ama kiminde daha yoğun kiminde daha az şekerli gibi...yani tek farkı şekerlilik yoğunluğu gibi...

aradan sıyrılan ve en şekerli olanı pembe olanıydı....ben pembesini kışın..mavisini yazın kullanmayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
bence hiç biri bir kere almıştım uzun süre sonra sanki tende ter gibi bir koku bırakıyor hiç sevmedim

Merhaba! Ben, SHE İS FUN-PEMBE dedim(pembe daha ağır basıyor:)
ama mor olanı da güzel. O halde, pembe ve Mor diyorum.:))

ben bi ara kırmızısını kullandım süperdi arkadaşlarımın çoğu bende görüp almıştı ama herkezde aynı kokmuyo

2 YILDIR ANA PARFUMUM SHE PEMBE ARA PARFUMLERıM Bı ÇOGU KOLEKSıYON DELıSıYıMDE AMA BıTıRDıGıM YANı EN COK KULLANDIGIM PARFUM SHE PEMBE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…