- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
-
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
çanakkale, deniz kenarında, yeşil, küçücük, ucuz, köpekleri bile sakin, sokakları güvenli, insanları ahlaklı, saygılı, terbiyeli, ne yediğine ne giydiğine kimse dönüp bakmaz, üniversite şehri. tabi böyle anlatmak seni taşındırmaya yetmez herhalde ama sakin ve huzurlu bir hayat istiyorsan mutaka değerlendir
ispanya, sevilla da yaşamak isterdim, tertemiz sokaklar tarihi yapı
mugla - fetiye geçen sene 10 günlügüne oraya tatile gitmiştik hayran kaldım ...bildigin küçük istanbul gibi..bu senede gidicez kısmetse...eşimle hep ileriye donuk hayeller kuruyoruzzz.ilerdede emekli olunca alırız diyoruz bir ev oohhhh gel keyfim gelll ...mükemmel bir şehir hem her konuda fiatlarıda burayla aynı .
çok güzel bir yer sakin ve küçük ama kiralar çok pahalı .smugla yaşamak için sanki sıcak olur gibi geliyor.kesinlikle yazın gidilecek biryer fakat sürekli yaşamak nasıl olur .ev kiraları uygunmudur?
orada okuyorum canım sadece bir odaya 350 veryoruz sen dşn artk bir apart 700 iki kişilkyarın atama yerimiz belli olacak. aradığımız şehir muglaya uyuyo sakin,küçük ve güvenli bir şehir istiyoruz.fakat kira durumuda önemli.
bartına giden varmı?nasıl bir şehir sizce?siz olsaydınız bartın,ısparta,çanakkale, hangisini tercih ederdiniz.
çanakkaleyle ısparta arasında kaldım. sabahtandır nette araştırıyorum çıkamadım içinden.sence ısparta nasıl çokmu küçük sosyal ortam nasıl?çanakkale belki bize kalmaya bilir orda birazsıkıntı var.inş hayırlısı olur konuyla forumdaki arkadaşlar ilgilenmiyorlar.gereksiz geyiklerdeler tamam olsunlarda burda canımız sıkkın ama:)bu kadar kk üyesi olan bir ofrumda bak şu hale bayanlar yaşadığı şehirleri anlatmıyorlar bile.sana teşekkür ederim.Ben olsam bu 3 şehir arasında Çanakkaleyi tercih ederdim..Bartını görmedim ama Çanakkale ve Ispartayı gördüm...
çanakkaleyle ısparta arasında kaldım. sabahtandır nette araştırıyorum çıkamadım içinden.sence ısparta nasıl çokmu küçük sosyal ortam nasıl?çanakkale belki bize kalmaya bilir orda birazsıkıntı var.inş hayırlısı olur konuyla forumdaki arkadaşlar ilgilenmiyorlar.gereksiz geyiklerdeler tamam olsunlarda burda canımız sıkkın ama:)bu kadar kk üyesi olan bir ofrumda bak şu hale bayanlar yaşadığı şehirleri anlatmıyorlar bile.sana teşekkür ederim.