• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi secenek??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
SELAM KIZLAR,,,

SİZLER ÖLDÜĞÜNÜZDE HERŞEY BİTSİN İSTERMİSİNİ?YANİ ARTIK BİZ HİÇ VAR OLMUYACAĞIZ...

YADA CENEHENNEME BİLE GİTCEĞİMİZİ BİLSEK BİLE GENE VAROLMAK İSTERMİYDİNİZ?

Doğrusu biz sizi yakın bir azap (ölüm) ile uyardık! O gün kişi, ellerinin (kendine) ne takdim ettiğine bakar; hakikat bilgisini inkâr eden de şöyle der "Keşke toprak olsaydım!"(AYETİDE MEVCUT)

SİZİN RUH HALİNİZ NEYİ İSTİYOR....:72::72:

:5:
SELAM KIZLAR,,,

SİZLER ÖLDÜĞÜNÜZDE HERŞEY BİTSİN İSTERMİSİNİ?YANİ ARTIK BİZ HİÇ VAR OLMUYACAĞIZ...

Doğrusu biz sizi yakın bir azap (ölüm) ile uyardık! O gün kişi, ellerinin (kendine) ne takdim ettiğine bakar; hakikat bilgisini inkâr eden de şöyle der "Keşke toprak olsaydım!"(AYETİDE MEVCUT)

aslında bu biraz inançsal birşey :)
açıkcası sonsuzlugu aklım almıyor yani hayal edemiyorum öldükten sonra sonsuza kadar öylece ne bileyim bi anlam katamıyorum.
yada dediğn gibi cehenneme gideceksek bile herhalde bi şekilde acıya tahammülümüz olur gecenki epilasyonumdan sonra :37:

şaka bi yana karısık işler bunlar :) soruna cevap bu mu olurdu bilmiyorum ama ben doğaya karısmak isterdim. reenkarnasyona giriyor bu sanırm ama bilmiyorum acıkcadsı benmde kafam karısk üfff :27:

:5:

aslında bu biraz inançsal birşey :)
açıkcası sonsuzlugu aklım almıyor yani hayal edemiyorum öldükten sonra sonsuza kadar öylece ne bileyim bi anlam katamıyorum.
yada dediğn gibi cehenneme gideceksek bile herhalde bi şekilde acıya tahammülümüz olur gecenki epilasyonumdan sonra :37:

şaka bi yana karısık işler bunlar :) soruna cevap bu mu olurdu bilmiyorum ama ben doğaya karısmak isterdim. reenkarnasyona giriyor bu sanırm ama bilmiyorum acıkcadsı benmde kafam karısk üfff :27:[/QUO

GELEN GİDENDE YOK Kİ...

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Herseye ragmen varolmak isterim, zaten bu yuzden burda degilmiyiz.
Imtihanli dunya...
Bir insanin hatasi varsa sonucuna katlanmalidir.
Hatasiz da kul olmadigina gore, Allah'a siginip, tevbe edeceksin daima.
Rabbim hepimizi cehennem azabindan korusun.

Konu aslında dinden çokk..ruh halinizle ilgili...hani ne olmak isterdiniz...nasıl bu hayata devammm...ruhunuz toprak mı olmak ister yok oluş yanii....

SELAM KIZLAR,,,

ALLAH a inanıyorum sonsuz merhametine de inanıyorum, neden toprak olmak isteyeyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back