• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hangi Sarımsak Şampuanı?

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Kızlar benim saçlarım özellikle ilkbahar ve sonbahar da çok dökülüyor.Şimdiden dökülmeye başladılar avuç avuç.Geçen ilkbaharda da çok saç kaybettim.Saçlarım tekrar gürleşsin,uzasın istiyorum.Biotin kullanıyorum uzaması için.Balık yağı hapı kullanıyorum balık yemediğim için.Bunların biraz yararı oldu biotin uzattı biraz da olsa normalde saçım hiç uzamaz gerçekten işe yaradı ama ben daha fazla istiyorum ayrıca saçım da gürleşsin istiyorum eskisi gibi.Bu yüzden sarımsak şampuanı kullanıcam ama hangi marka?Deneyimlerinizi istiyorum.Aktara gitmişken kırıklar içinde birşeyler alıcam saçımın kabarıklığını falan alıp sağlıklı gösteren birşey.Bu sarımsaklı şampuanların kremlerini mi alıyım yokasa başka bir yağ mı? Pazartesi yada yarın alıcam lütfen yardımcı olun

canım ben de sarımsak şampuanı almaya gitmiştim aktar ısırganotu şampuanı verdi,içine bikaç yağ daha ekledi gerçi. dedi saçın yağlı değil sarımsaklı olan ağır gelir. saçlarım kuru ve ince. senin de öyleyse ısırganotu al sen de. dökülmeyi azaltıyor. bir de dax supergro diye bi ürün var tamamen bitkisel. o da saçı hızlı uzatıyor dökülmeyi önlüyor bakım yapıyor fln. ama azıcık sürmelisin saçına yoksa arındırması çok zor oluyor.

Isırgan otlu denedim,rezaletti benim için.Saçım nasıl desem gart gart oldu ya.Sert sert .Ozaman düzleştirmiyo olmama rağmen saç uçlarım gitti.O dönem saçımı kısacık kestirmek zorunda kaldım o zamandan sonra da doğru düzgün uzamıyor.Oyüzdens nefret ettim ısırganlıdan.Herkes için etkisi farklı olabilir ama benim için öyle oldu malesef. Saç tipim dipler yağlı onun dışında ise kupkuru.Düzleştirdiğim için.

çok önceden bu forumda görüp normal şampuana sarımsak katmıştım,o da etkili oldu epey. kuruyunca hiç kokmuyo.ama asla terlememen ya da saçının ıslanmaması lazım .yoksa hemen kokar.
benim röfleden fln çok yıprandı ,geçen seneden beri düzleştiriciyi epey azalttım,sen de biraz azalt cnm :31:

çok önceden bu forumda görüp normal şampuana sarımsak katmıştım,o da etkili oldu epey. kuruyunca hiç kokmuyo.ama asla terlememen ya da saçının ıslanmaması lazım .yoksa hemen kokar.
benim röfleden fln çok yıprandı ,geçen seneden beri düzleştiriciyi epey azalttım,sen de biraz azalt cnm :31:

Ah keşke imkanı olsa saçımı doğal bırakmaanın.Çok kötü dopal hali saçlarımın ya.Ne dalgalı ne kıvırcık ne düz kabarık birşey.Ayrıca hadi yüzüm güzel olsa bırakırım da allah vergisi bi güzellik olmayınca bari bakımlı olıyım diyorum ahahah :ssz::23:

Sarımsağı şampuana koyma işini oyüzden eledim zaten.Çok terlerim hele de bu aralar ve forumda çok kişi yazmış o yüzden en baştan eledim bu seçeneği canım

zeytin yağlı ve sarımsaklı bi kür öğrendim bugün forumda cnm, yazdığım cvplar kısmından bakabilirsin. yeni bişey öğrenirsem yazarım. :34:

saçlarım çok kötü dökülüyordu
mecitefendinin sarmısak şampuanını aldım
felaket kepek yaptı
ama dökülmeyi azaltmadı tamamen kesti
sçlarımı sertleştirdi ama ben memnundum sert olmasından daha gür duruyordu :)
sonra kuaföre gittim ve saçımın içine ettirdim, oryel felan..
şimdi o şampuana rağmen dökülüyor, rengi de beyaz gibi bişey oldu
gidip yine cila attırcam koyulaşsın diye
ama ciladan sonra yine avuç avuç dökülecek
şu sıralar saçımı görmezden geliyorum
ama bundan sonra saçıma asla boya kına hiç bişey yaptırmıcam !!

bence olumsuz etkisi olabilr sarımsak şampuanına kokusunu almak için kimyasal maddeler katılıyor ,çoğu aktar önermiyor ve onun yerine sarımsak sabunu öneriyorlar. tabi cilt tipinizde önemli:34:

,bunu ben de kullandım ama hiç memnun kalmadım.ayrıca içinde gram sarımsak yağı , özü vb. olduğundan şüpheliyim.
bildiğin tarçın kokuyo yahu.

ben memnun olduğum için ara ara öneririm bu şampuanı :) sana yaramaması kötü olmuş :50:

ayyy yanllış yere mesaj atmışım düzellttim :D

Valla fiyto deniyim diyorum uzatsın gürleştirsin dökülme dursun istiyorum çok mu şey istiyorum ahahah

Son düzenleme:
Back