Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuani kullanmali?

Usengeckiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
18
3
1
29
Kizlar saclarim dalgali kuru ve yipranmis uclarindan kestirmeyi dusunuyorum su an head&shoulders ipeksi yumusaklik kullaniyorum fakat memnun degilim.Pantene argan yagli elixir diye bi urunu var kullanip memnun kalan var mi pantene e gecmeyi dusunuyorum ama kararsizim reklamin da 6 tane yagdan olusan elseve de var uf kararsizim kizlar bu sampuanlardan kullanip ben memnun kaldim diyeniniz var mi saclari benim gibi olanlardan cozum bekluyorum dokulmem de cok bu arada

Ben bioblastan memnunum.
Pantene argan yağlı elixiri kullanıyorum ama içinde alkol var.
2 aydır bitirmedim.
İlk 2 hafta çok sık kullandım evet parlaklık, canlılık sağlıyor ama uzun vaade de alkol etkiler diye artık çok sık kullanmıyorum.
Ama benim saç şeklim ; dipler yağlı uçlar kuru, ne düz ne dalgalı öyle birşey.

Hmm anladimm pantene denemek istemistim ama alkol varsa etkiler dediginiz gibi bioblas kullandim bir donem fayda goremedim restorex i cok övmusler onun yorumlari iyi gibi hizli uzatiyormus ama aslinda derdim yipranmis saclarim cidden onun icin sampuan arayisindayim ( yorumun icin de tesekkur ederim :*

Yıpranma tiftik görüntüyse eğer kürlerle nemlendirme ürünleriyle kurtarabilirsiniz ama kırıksa imkansız

yves rocher onarıcı jojoba yağlıyı veya dökülme için olan çimen kokulu :)) evet gerçekten çimen kokuyor. bunları öneririm. uzun süredir market şampuanı kullanmıyorum çok fena soğudum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…