• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuani kullanmali?

Usengeckiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
18
3
1
29
Kizlar saclarim dalgali kuru ve yipranmis uclarindan kestirmeyi dusunuyorum su an head&shoulders ipeksi yumusaklik kullaniyorum fakat memnun degilim.Pantene argan yagli elixir diye bi urunu var kullanip memnun kalan var mi pantene e gecmeyi dusunuyorum ama kararsizim reklamin da 6 tane yagdan olusan elseve de var uf kararsizim kizlar bu sampuanlardan kullanip ben memnun kaldim diyeniniz var mi :KK17: saclari benim gibi olanlardan cozum bekluyorum dokulmem de cok bu arada

Kizlar saclarim dalgali kuru ve yipranmis uclarindan kestirmeyi dusunuyorum su an head&shoulders ipeksi yumusaklik kullaniyorum fakat memnun degilim.Pantene argan yagli elixir diye bi urunu var kullanip memnun kalan var mi pantene e gecmeyi dusunuyorum ama kararsizim reklamin da 6 tane yagdan olusan elseve de var uf kararsizim kizlar bu sampuanlardan kullanip ben memnun kaldim diyeniniz var mi :KK17: saclari benim gibi olanlardan cozum bekluyorum dokulmem de cok bu arada

Ben bioblastan memnunum.
Pantene argan yağlı elixiri kullanıyorum ama içinde alkol var.
2 aydır bitirmedim.
İlk 2 hafta çok sık kullandım evet parlaklık, canlılık sağlıyor ama uzun vaade de alkol etkiler diye artık çok sık kullanmıyorum.
Ama benim saç şeklim ; dipler yağlı uçlar kuru, ne düz ne dalgalı öyle birşey.

Ben bioblastan memnunum.
Pantene argan yağlı elixiri kullanıyorum ama içinde alkol var.
2 aydır bitirmedim.
İlk 2 hafta çok sık kullandım evet parlaklık, canlılık sağlıyor ama uzun vaade de alkol etkiler diye artık çok sık kullanmıyorum.
Ama benim saç şeklim ; dipler yağlı uçlar kuru, ne düz ne dalgalı öyle birşey.

Hmm anladimm pantene denemek istemistim ama alkol varsa etkiler dediginiz gibi bioblas kullandim bir donem fayda goremedim restorex i cok övmusler onun yorumlari iyi gibi hizli uzatiyormus ama aslinda derdim yipranmis saclarim cidden onun icin sampuan arayisindayim :(( yorumun icin de tesekkur ederim :*

Hmm anladimm pantene denemek istemistim ama alkol varsa etkiler dediginiz gibi bioblas kullandim bir donem fayda goremedim restorex i cok övmusler onun yorumlari iyi gibi hizli uzatiyormus ama aslinda derdim yipranmis saclarim cidden onun icin sampuan arayisindayim :KK43:( yorumun icin de tesekkur ederim :*

Yıpranma tiftik görüntüyse eğer kürlerle nemlendirme ürünleriyle kurtarabilirsiniz ama kırıksa imkansız

yves rocher onarıcı jojoba yağlıyı veya dökülme için olan çimen kokulu :)) evet gerçekten çimen kokuyor. bunları öneririm. uzun süredir market şampuanı kullanmıyorum çok fena soğudum:)

Back