• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuanı kullanıyorsunuzzz????

Hangi şampuanı kullanıyorsunuzzz????

• LOREAL ELSEVE

OY: 5 33,3%
  • PANTENE

OY: 3 20,0%
  • GLİSS

OY: 0 0,0%
  • DOVE

OY: 3 20,0%
  • CLEAR

• ELİDOR

• HEADEN SHOLDERR

• SCHOUMA

• BLENDAX

OY: 2 13,3%
  • TRESAN

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
dove, elidor ve blendax kullaniyorum cnm, sürekli ayni sampuani kullaninca yaglanma oluyor nedense :26: o yüzden her seferinde degistiriyorum :1:

dove, elidor ve blendax kullaniyorum cnm, sürekli ayni sampuani kullaninca yaglanma oluyor nedense :26: o yüzden her seferinde degistiriyorum :1:

Canım bende clear kullandım 3-4 yıl kadar,sonra değiştirmek istedim,loreal elseve sarı kutulu olnadan aldım,kepek yaptı ve çok kaşındırıyo,aslında loreali sevdim kokusu filan güzel bide,yumuşacık,elektriklendirmiyo,acaba kepek karşıtlısını mı alsam,bakalımm,yine değiştirebilirimm

Canım bende clear kullandım 3-4 yıl kadar,sonra değiştirmek istedim,loreal elseve sarı kutulu olnadan aldım,kepek yaptı ve çok kaşındırıyo,aslında loreali sevdim kokusu filan güzel bide,yumuşacık,elektriklendirmiyo,acaba kepek karşıtlısını mı alsam,bakalımm,yine değiştirebilirimm

head&shoulders da cok guzel cnm onuda dene istersen bi, kepege karsida cok ise yariyo ama elvital varmi orda? varsa bide elvital dene derim,

head&shoulders da cok guzel cnm onuda dene istersen bi, kepege karsida cok ise yariyo ama elvital varmi orda? varsa bide elvital dene derim,

önerilerin için teşekkür ederim cicimmmmmmm:71:
onuda kullanmıştım bi ara,oda çabuk yağlandırıyoo sanki,,,elevit hiç duymadımm,:40:

Oylamada yoktu ama yazıyım...İpek kullanıyorum,çok memnunum,saçıma iyi geliyor.....

arkadaşlar ben pantene doğal sentez kullanıyorum çooooook da memnunum ama burada okuduğum kadar kızlara pek yaraamamiş ama ben memnun kaldım

Back