• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri hangi şampuan sizce

gerçekten mi :)))) bende şimdiki şampuanım bitince alsam mı yoksa hiç değiştirmesem mi diye düşünüyordum.. bunu görmem iyi oldu :34:
ben kullandım ayriyeten ablamda kullandı onunda çok uzadı,, bence bi dene derim,,,, dökülmeye de etkili,,,,
arkadaşlar ben çok fazla şampuanımı değiştirdşm ve saçlarım döküldü:59:sizce bir ilgisi var mı şampuan değiştirmenin?:44:
bende çok sık değiştiririm sıkılırım aynı şampuanı kullanmakan, ama benim bildim bileli saçlarım hep aazdır ,,,,onunla alakası yok bence genetik,,,
canım bnede çok şampuan değiştirdimm saçlarım aşırı dökülmeye basladı eskisi gibi çok saçım yok banyoya giriyorum kuyruk gibi kalmış baktıkca üzülüyorum hatta bununla ilgili az önce konu açtımm bıoblas kullanmayı düşünüyorumm ama kararszım :( ...

bioblas kullandım ben ama inan bana hiiiççç faydası olmadı,,,fiyto ayriyeten saçlarımı gürleştirdi,, geçen kuaföre gttim diyo ki kafandan saç fışkırıyo,,,,bir sürü küçük küçük saçlarım çıkmaya başladı,,, kesinlikle etkili,,,

kesinlikle sülfat içermeyen şampuanlar derim, diğerlerinin hepsi birbirisinin aynı, hatta sıvı sabunlarla şampuanların içerik bilgilerini kıyaslayın anı olduklarını göreceksiniz. sülfat ve tuz içermeyen şampuanlar, tabi içlerinde silikon ve paraben de olmazsa yıkanmayın da yanında yatın :)))

Back