• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri hangi şampuan sizce

:21::21:kızlar pantene mi ???elidor mu???

pantene asırı kremlı severim ben =)) saçlarım gür cünkü =)

ama elidor kullanıyorum 1 haftadır fena deil... rejoice kullandım kaç yıldır o harıka..
krem olarak daaa elidorun civciv sarısı kremini kullanıyorm resmen harıkaa:64:

ya ben bi türlü doğru şampuanımı bulamadım sürekli şampuan değiştiriyorum bi aktardan bi marketden aktarda ki şampuanlar nasıl sizce

ya ben bi türlü doğru şampuanımı bulamadım sürekli şampuan değiştiriyorum bi aktardan bi marketden aktarda ki şampuanlar nasıl sizce

ben artık doğal şampuan kullanıyorum tatlım..
market şampuanlarını bıraktım..artık krem de kullanmıyorum..saçlarım boyalı ama bitkisel şampuanları kullanınca kreme gerek de kalmadı..
bioblad da kullanmıştım bir ara fena değildi..
şu ara içine bal eklediğim mecitefendi ısırganlı şampuanı kullanıyorum..
:16::16:

saç yapısına göre değişiyor bence elidor.
pantene bana iyi gelmiyor..
hele hele head&soulders mahvetti keçe gibi yaptı saçlarımı

şimdi yani özellikle yaz aylarında birçok eczanlerde bedava saç analizi yapılıyor bence en sağlıklısı önce analiz yaptırıp ona göre bir ürün kullanmak

arkadaşlar ben çok fazla şampuanımı değiştirdşm ve saçlarım döküldü:59:sizce bir ilgisi var mı şampuan değiştirmenin?:44:

arkadaşlar ben çok fazla şampuanımı değiştirdşm ve saçlarım döküldü:59:sizce bir ilgisi var mı şampuan değiştirmenin?:44:

canım bnede çok şampuan değiştirdimm saçlarım aşırı dökülmeye basladı eskisi gibi çok saçım yok banyoya giriyorum kuyruk gibi kalmış baktıkca üzülüyorum hatta bununla ilgili az önce konu açtımm bıoblas kullanmayı düşünüyorumm ama kararszım :( ...

Back