- Konu Sahibi asigimkralime
-
Ben 2. sıradakini çok beğendim saçlarının boyuna da çok uygun.Ben de 2 hafta önce evlendim,o modele benzer birşey yaptırdım,tacım vardı,duvakla beraber kullandı.Çok içime sindi.Herşey gönlünce olsun inşallah:)
bence 8 olmalı 6da güzel fakat o kadar taşlı olmamalı aksesuar az olmalı
bunların içinden en iyi 8. resimde saç modeli...
4 ve 9 u beğendim...
hatta 9 a bayıldım....
............................8
Gelinliğin sade mi yoksa gösterişli mi bir de duvağı alttan mı taktırmak istyorsun yoksa tepeden mi? Birde yüz yapın da önemli uzun mu yoksa minyon mu?
genel olarak baktığımda ötekileri hiç beğenmedim sadece 8 ve 10 güzel. diğerleri modern gelmedi
Bende 8i cok begendm ama sana cok gitmez gibi biraz daha salik gider gibime geliyo bu yuzdn uygun olan2.bence
bence de 8 numara çok güzel. Allah mutlu mesut etsin.
Fotonu gorunce 8in olabilecegini dusunuyorum canim gayet sana
3 ve 8 i çok begendim ben
8 ve 9 arasında kararsız kaldım..çiçeğim sana en çok bu iki modelden biri gider : )
(ama harbiden 8 bambaşka güzel olur sende..)
çiçeğim benim teşekkür ederim yorumun ve beğenin için canım benim..yani canımın içi herşey de ancak bu kadar uyumlu olabiliriz...Bende pc ye ilk modelleri yüklediğimde favori olarak 8 ve 9 koymuştum yani bu kadar olur....Kuaföre gidince önce 8 i yaptırcam canım tabi kuaförlerde konuşucam hangisini yapalım falan diye,beğenmezsem 9 numarayı yaptırcam...teşekkürler bitanem ........kendine iyi baköptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?