• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri ...Hangi saç kremini tercih etmeliyiz ?

Kızlar Organicum şampuan + krem yapıyorum saçlarım kurtuldu eczanede buldukça stokluyorum nedense kuaförlere gelmedi daha Şeniz

Benim hastanede hanımlar komple bunu kullanıyor yeşili yağlanmaya mavisi kaşıntı ve kepeğe iyi geliyor

organicum kuru saclara iyi gelmiyo kizlar. ben denedim daha da kuruttu saclarmi..
saclari kuru olan varsa yazsin lutfen.

organicum kuru saclara iyi gelmiyo kizlar. ben denedim daha da kuruttu saclarmi..
saclari kuru olan varsa yazsin lutfen.

Haklısınız ben geçen sene 2. doğumu yaptım çok fena saçım döküldü dermatolog var hastanede Organicum verdi mavi kutu saç dökülmemi ay olmadı kesti yalnız benim ince telli saçları aynı dediğin gibi zor taranır yaptı bu sefer dermatoloğa tekrar sorunca mor şişe krem al dedi fiyatlı ama kuru saça çok iyi geliyor şampuanla krem 50 lira ama başka birşeye gerek kalmıyor dayanamadım yazdım zaten bugün üye oldum çok güzel bir forum burası emeği geçenleri kutluyorum öpüyorum çok ne güzel böyle resimlerde var çok tatlı opuyorumnanaktan

herkes organicium u begenmiş..ben de istiyorum dogal bir şampuan.gliss kullanıyorm kremi saçlarımı kopa kopa ne hale getirdi..

hangi serisini? ilk baslar ben de memnundum.ilk başlar hiç bir problem yok ama gittikçe saçımı dokmeye ve yağlandırmaya başladı.daha oncede kepek yapmıştı kepek yapan yabangulu ozlu suankı döken de total onarıcı seri

bende bir çok krem kullandım saçımı en güzel yapan elidor oldu fakat çok döküyor başka iyi gelen bulamadım :(

aynı dert bende de var hangi sac kremini kullanayım diye..glass kullanıyorum dısı pembe olan ama cok fazla döküyor saclarımı ve cok cabuk yaglandırıyor..sampuan olarakda enson elsev aldım ondanda memnun kalmadım kepek ve kasıntı yaptı :((

Organicum mor şişe krem çok iyi tam doğal boyayı akıtmıyor yalnız her eczanede bulunmuyor bulunca çok alıp millete dağıtıyorum

ben hobby ve duru saç kremi kullanıyorum süper ama bu sefer ipek alcam baya güzelmiş diyolarrr ...

Haklısınız ben geçen sene 2. doğumu yaptım çok fena saçım döküldü dermatolog var hastanede Organicum verdi mavi kutu saç dökülmemi ay olmadı kesti yalnız benim ince telli saçları aynı dediğin gibi zor taranır yaptı bu sefer dermatoloğa tekrar sorunca mor şişe krem al dedi fiyatlı ama kuru saça çok iyi geliyor şampuanla krem 50 lira ama başka birşeye gerek kalmıyor dayanamadım yazdım zaten bugün üye oldum çok güzel bir forum burası emeği geçenleri kutluyorum öpüyorum çok ne güzel böyle resimlerde var çok tatlı opuyorumnanaktan

Mor şişe kremi gerçekten bir numara

benim de ihtiyacım var bir kreme, 90 liraya kuaförümden almıştm bi tane 2 seneye yakın kullandm ama bidaha almam ondan tuzlu biraz :)
glissinki nasıldır acaba benim saçlarım ince telli ve kırık çok uçlarında,
kullanan varsa fikir verebilir mi
hangi rengi güzeldir kırıkları onarmadakaydirigubbakcemile

benim de ihtiyacım var bir kreme, 90 liraya kuaförümden almıştm bi tane 2 seneye yakın kullandm ama bidaha almam ondan tuzlu biraz :)
glissinki nasıldır acaba benim saçlarım ince telli ve kırık çok uçlarında,
kullanan varsa fikir verebilir mi
hangi rengi güzeldir kırıkları onarmadakaydirigubbakcemile

saçlarım seninkinden dahada sorunlu ve yıpranmışştı ben glissin sarı olan serisini ve beyaz olan serisini kullandım ... şampuanları değilde sanki saç kremi ve maskeleri gerçekten cok güzel .. şampuan tek başına güzel değil ama saç kremi ve maskesiyle birlikte kullanınca mükemmel sonuç veriyor.ve düzleştirdiğimdede ısıdan sacım eskisi gibi etkilenmiyordu. bir ay önce blendaxa döndüm ama pişman oldum gerisingeri geldi yıpranmış saçlarım derkennn iş yerinden bi abla elsevin arı sütü serisini kullanıyormuş ve sacları cok güzel :16: bana da tavsiye etti en kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorum...( dip not: hala saçlarımı hergün düzleştiriyorum ):66:

durunun kahverengi bi şişesi var shea yağı ve inci özü :) çok güzel kokuyo , yumuşacık yapıyo. ipek'in aloe veralısınıda kullanmıştım ama hiç işe yaramdı. hacı şakirin saç kremleri harika bide

Back
X