• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hangi Saç Kremi.. Panten mi? İpek mi?

SummerLove

Don LasTiği
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
317
2
96
İstanbul
pantenin saç kremini kullanan varmıı kızlar varsa sonuclarını yazın bana daha çok pantenle ipek saç kremini tavsiye ettiler ama karar veremedim yardım lütfenn:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2saçında dökülme sorunu yoksa ve yağlı değilse... sadece uçlarına kullanabilirsin ben öyle yapıyorum ipeksi bir yumuşaklık veriyor çok memnunum...başka hiç bir üründe bu sonucu alamadım nem terapisi çok güzel

bende panten kullanıyorum bir sürü şey denedim ama hepside saçlarımı sertleştirdi en son pantende karar kıldım kullandıklarım içinde en iyisi ama yinede yeterli görmüyorum çünkü halen sert bir saçım var yani:))

pantenin saç kremini kullanan varmıı kızlar varsa sonuclarını yazın bana daha çok pantenle ipek saç kremini tavsiye ettiler ama karar veremedim yardım lütfenn:Saruboceq:

yıllardır ipeğin turuncu saç kremini kullanırım.çok memnununm.
pantene ide denedim. ama ipek daha iyi geldi saçlarıma...

bn pantene kullanıyorum :) kokusu yaklaşık 3 gün kalıyor benim saçlarımda, e sonra bi daha yıkanıyorum tabi :D
benim saçlarımı yumuşacık yapıyor, bilmem seninkileri nasıl yapar ama kokusu kalıcı

BEN Swarskop's ta denedim oriflame de denedm aklıma gelmeyen bir kç ürün daha ama ipek sarı kutusunda olan kadar hiç bişiyde memnun olmadım .. halen daha oriflama var banyoda ben ün ipek aldım ok rahat ettim onla .. bu tamamen scla ilğili sanıırım ..

Son düzenleme:
bence ne pantene ne ipek en güzeli gliss şampuanı saç kremi vede sıvı saç kremi hem saç kırılmalarını onarıyo ve kırılmasını önlüyo hemde saç çok kolay taranıyo.Ben denemenizi tavsiye ederima.s.

C hiçbiri ne pantene ne ipek eger saç uçların ciddi şekilde yıpranmışsa ve derinlemesine bir bakıma ihtiyacı varsa krem degil SAÇ BAKIMMASKESİ tercih etmelisin elseve arı sütü,dfn garlı,toptancısından altıgım kontes favorilerim tavsiye ederim

senelerce pantene kullandım ama son zamanlarda saçlarımı dökmeye başladı dove aldım dökülmem bitti benim tavsiyem pantene kullanmayın

ben iki kremide kullandım diceğim şudur ki ben turuncu ipek saç kremini pantenm bittiğinde mecbur kaldığım için kullandım sadece saçlarım kolay taransın diye yani hem pantene kullanınca saçlarını yıka ve topla 2 gün sonra saçını açınca bile kokuyo oh miiss eskiden şampuanınıda kullanıyodum ama 3-4 aydır kullanmıyorum içinde silikon olduğu için. Isırgan özlü şampuan kullanıyorum ama saç kremine devam ediyorum cnm zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
Back