Saç Rengi ve Saç Boyama hangi saç boyası markası su geçirir????bilen yada araştıran !!!!!

cuklatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
56
0
86
İzmir
iyi akşamlar kızlar,hep hangi renk bana daha iyi uyar sorularından ziyade asıl merak ettğim hangi marka saç boyasının suyu geçirdiği.Malum saç boyası varken abdest olmuyor.ancak su geçiren bir saç boyası bilen yada araştıran varsa lütfen cevap yazsın.

iyi akşamlar kızlar,hep hangi renk bana daha iyi uyar sorularından ziyade asıl merak ettğim hangi marka saç boyasının suyu geçirdiği.Malum saç boyası varken abdest olmuyor.ancak su geçiren bir saç boyası bilen yada araştıran varsa lütfen cevap yazsın.

cnm sac boyasını ılk yaptıdıgın zaman dıplerın de de doya oluyoya ondan abdest sayılmıyo ıkı gun snr dıpler cok cok kucuk acılıyo zaten

haklısın ilk defa boyayınca öyle ancak defalarca boyatıyoruz neredeyse ayda bir kere boyanıyor.olayda zaten saç da bizim vücudumuzun parçası olduğundan altına su geçiren yada geçirebilenn boya ile abdest olabiliyor.bir çok foruma baktım.sonuç yok .marka belirtecek.yada saç boyasını alcaz elimize bi kimyacı bulup soracagız.bunlar su geçirir mi diye.yada mr.google da tek tek aranacak

haklısın ilk defa boyayınca öyle ancak defalarca boyatıyoruz neredeyse ayda bir kere boyanıyor.olayda zaten saç da bizim vücudumuzun parçası olduğundan altına su geçiren yada geçirebilenn boya ile abdest olabiliyor.bir çok foruma baktım.sonuç yok .marka belirtecek.yada saç boyasını alcaz elimize bi kimyacı bulup soracagız.bunlar su geçirir mi diye.yada mr.google da tek tek aranacak

cnm sahsen ben ayda bır boyatmadıgım ıcın sorun olmuyo bana :) ama sen de haklısın yanı sık sık boyatanlar ıcın evet ıyı olurdu ole bı boya olması ama boya boyadır sonucta su gecırenı de mı varmıs kı .) ılk defa duyuyorum vala

yahu saç boyandıktan sora su geçirmiyomu :37: öle bişi varsa havada almaz saç çürür gider bence hiç mantıklı değil oje tarzı birşey değilki su hava geçirmesin :19:

Sac boyasi sac telini kaplamiyor ki, icine nüfuz ederek pigmentleri etkiliyor ve sac rengini degistiriyor.
Yalniz bu konu dini ayrinti icerdigi icin kapatilabilir haberiniz olsun.

Ayrica sac boyasinin sac telini kaplayip su gecirmedigini düsünenler, kina hic yakmasinlar saclarina. Kina sac telini kaplar cünkü.
Bu kadar ayrintiya girmeseniz, güzelce temizliginizi yapsaniz yeterli olmaz mi sizin icin... :31:
Neyse ya tamam sustum...

Tam cevap yazacaktım ki Slania arkadaşımız söyleyeceklerimi söylemiş zaten.
Saç boyası dediği gibi saçı kaplamaz, saçın içine işler.
Ayrıca ilk boyamadan sonra çok iyi bir şekilde yıkanırsa saç diplerde bile boya kalmaz.
Ben bu durumda sorun olmayacağını düşünüyorum abdest için.
Tabi siz bilirsiniz..
Ama saç boyası saçın içine nüfuz ettiğinden dolayı normal saçtan farkı kalmayacaktır diye düşünmekteyim.

bitkisel boyalar varmı onlar su geciriyormus eczanelerde oluyor

Back
X