Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Golden Rose Wonder Lash Mascara keşfettiğim günden beri hiç değiştirmedim. 12 kata kadar dolgun görünüm vaat ediyor 12 kat olup olmadığını bilmiyorum ancak gerçekten oldukça etkili bir rimel :)
kaç tl :):44::44::44::44:
kirpiklerim uzun ama dumduz, dogal gorunumlu temizlemesi kolay bir rimel tavsiye edebilir misiniz?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Daha öncede yaZmştm. Tek bir rimelden 10 tane iş beklemek çok doğru olmaz ben hep 2 tane kullanırım. Lancome hypnose drama ile ince ince tek tek ayırıp uZatıyorm. Estee lauder sumptuous extreme ile de tek tek ayrılmş kirpkleri çok kalın hale getiriyorum. Zaten hep takma krpik sanıyolar kesninlikle bu iki rimeli tavsiye ederim. Boşuna mı 2 rimele 160 tl veriyorm diye hayıflanıp uygun fiyatlı şeyleride denedim anladm ki onlar murat 131 ise o iki rimel mercedes..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazımdada yazmştm drama ayırıyo ötekide (ester lauder-sumptuos extreme) ayrlmş uzamş krpkleri kap kalın yapıyo.Bende hypnose drama kullaniyorum. Ya ayiriyor sadece oyle kalinlastirdigi ettigi yok ama uzatiyorda bide. Tesekkurler tavsiyen icin kesinlikle alcam digeriyle denicem. Insallah iyi olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi