- 25 Kasım 2008
- 700
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de en sonunda tamamen hayal ettiğim rimeli buldum. Make up forever'ın smoky lash isimli rimeli.
Hem dolgunluk, hem de uzunluk olarak şu ana kadar denediğim en başarılı ürün. Ki neredeyse her markayı denemişimdir.
Tavsiye ederim
fiyatını da yazabilir misiniz.
Ben de ucuz bir rimel arıyorum, yıllardır pahalı rimel kullandım da ne oldu conuçta kirpiklerim yine cılızlaşıp döküldü.
Maybellinein hangi rimelini tavsiye edersiniz? Kirpiklerim kalın telli ve uzunluğu fena sayılmaz, kıvrık ayrıca. Tek tek ayırsın, yapıştırmasın (kaşık fırça istemiyorum yani) ve dolgunlaştırsın başka da bir şey istemem
yeni çıkan rocket rimel baya övülüyor ben alacağım sende bir bak istersenBen de ucuz bir rimel arıyorum, yıllardır pahalı rimel kullandım da ne oldu conuçta kirpiklerim yine cılızlaşıp döküldü.
Maybellinein hangi rimelini tavsiye edersiniz? Kirpiklerim kalın telli ve uzunluğu fena sayılmaz, kıvrık ayrıca. Tek tek ayırsın, yapıştırmasın (kaşık fırça istemiyorum yani) ve dolgunlaştırsın başka da bir şey istemem