yaa benim kirpiklerim normal uzunlukta ama ince ve hacimsiz. bana hem daha belirgin daha siyah göstericek hem de doğal durucak bir rimel önerirmisiniz? bazıları çok abartılı duruyo ve topaklanıyo günlük hayatta kullanılabilcek bi rimel arıyorum o yüzden..
http://www.kissandmakeup.tv/celebrity eyelashes.jpg
şu üçüncü gibi mesela
teşekkür ederim şimdiden
o fotoğraftakilerde takma kirpik var.. aldanma o yüzden.. ama eğer paran varsa dior un extase ini öneririm.. yoğun olduğu için uzun süre gidiyor.. bir müsait zamanda rimelli ve rimelsiz fotoları çekip yüklerim.. farkı görürsün
tabir-i caizse tam bir loreal telescopic maskara sapığıyımdır yıllar yılı...kirpiklere verdiği form olsun, ürünü kıvamı olsun fırçası olsun...özellikle carbon black'ini severek kullanırdım...-dım diyorum çünkü malum bebiş olunca, insan bi kozmetiğe zank diye 30 küsür milyon veremeyebiliyo...
ben de yine loreal uzantılı bi ürün olan maybelline'e geçiş yaptım, önce colossal'ını kullandım memnun kaldım, şimdilerse false lash effect ti galiba yeni çıkan, ona sardırdım gayet de memnunum sanırsam bi süre daha maybelline'den devam.
canım ben de aynen yıllardır Loreal telescopoic carbon black kullanıyorum hatta bu başlık altında resimle falan da göstermişliğim de var. 1 kere maybelline aldım volume express mor kutusu olandan daha sonra max factor masterpiece aldım sırf denemek için ama ikisini bir arada kullanmadan hiç bir faydasını görmedim. sonra tekrar Loreal Telescopic Carbon Black aldım ve eşim bile farketti kirpik takmış gibi oldun diye. bir daha asla şaşmam. tabi kasada öderken eşim ufak çaplı bir şok yaşamadı değil ama ne yapayım artık vazgeçemiyorum!
kirpikleri dolgun gösteren
ve kolayca çıkan temizlenebilen rimel varmıdır arkadaşlar.
varsa nedir
ben temizlerken kopuyor kiprikler benimde içim gidiyor. makyaj temizleyiciyle çıkarıyorum yine kopuyor.
meybeline mor topaklanmayan rimelini kullanıyorum beklediğimden iyi sonuç olarak tavsiye ederim :)))
Loreal Volume Million Lashes
Hem uzatıyor hem dolgunluk veriyor, çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?