- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maybelline ama hangisinden aldin yazar misin?
kızlar çift taraflı rimeller hem uzun hem de dolgun gösteriyo, eğer kirpikleriniz inceyse bu tarz rimeller kullanın...
canım lorealın volume shock sana gore o zaman
hacımde verıyor cunku
canım lorealın volume shock sana gore o zaman
hacımde verıyor cunku
Maybelline Jade XXL Curl Power (siyah,beyaz olani) iki senedir kullaniyorum yakla$ik olarak cok memnunum
ßirde olmazsa olmaz dedigim Mascaram Clinique High Lengths Mascara kirpikleri tek tek ayirip uzun gösteren ve dolgun gösteren cok güzel bir ürün aldigim ilk günden beri severek kullaniyorum zemuszemus
resmini koymak istemi$tim fakat daha koyma hakkim yokmu$ internetten ara$tirirsaniz icerigini ve kullanici yorumlarini görebilirsiniz..
valla canım ben de çok mascara denedim, ama bu çift taraflı olanlardan çok memnunum hatta en son golden rose marka aldım, hani öle aman aman bi marka deil ama cidden çok memnunum şu anda, hem de 10 tl gibi bi paraya aldım... hem dolgun yapıyo hem de çok daha uzun gösteriyo, şu anda kirpiklerim kaşlarıma değiyo resmen:)çift tarfalı dediğin bir tarafı beyaz bitarafı renkli olanmı canım... eğer oysa onu kullanıpta değmez diyen arkadaşım çok oldu. git normal rimel al dediler. bide fiyatları normallere göre daha pahalı oluyo değilmi?
baktım canım sağol... fırçası çok ilgimi çekti tarak gibi çok hoş... kirpikleri tek tek ayırdığı kesin uzatıyodurda ama türkçe bi sitede göremedim... yurt dışından falanmı aldın..
ben ilk defa görüyorum bu ürünü ... ( ben biraz makyaj özürlüyümdürde,makyaj malzemelerinide pek bilmem canım ondan )
teşekkürler uyuyangüzel.... evet çoğunlukta olduğu gibi sende maybelline öneriyosun.. hangi rengini alacağımıd a satıcıya sorarım artık. sağol canım...