• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Hangi rimel daha iyi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
oriflamein wonder lash diye bi rimeli var ben şimdi idareten onu kullanıyorum. herkes farklı bişeyler söylüyo ama bana göre -en azından benim kirpiklerim için- rimellerin çoğu aynı. maybellinein colossal, cat eyes, falsies, one by one ını kullandım hepsi ortalama oldu benim için. bi de açıldıktan bi süre sonra performansı düşüyo sanki (normal olarak) o yuzden bitene kadar kullanmıyorum. o yüzden ben gidip en pahalı rimeli de denesem değişen pek bişey olmıcaktır :)

cnm dun bende fıyatı cok yıı geldıgı ıcın bırde flormara guvendıgım ıcın spıder lash aldım 13 ml ustelık 10.5 tlydı eve geldım surdum guzel yanı kıvırdı goz kapagıma bulastırmadan surebıldım bunu ama ıste surdukten sonra kuruyunca kırpıgım ınıyo bıraz ılkı gıbı kıvrık kalmıyo bakalım bunda bole olcak mı :50: hemen yıkadıgım ıcın kesın bısey dıyemıcem

Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da

Ben uzun zamandır kullanıyorum memnun kaldım cnm uzatıyor ve tek tek ayırıyor tek sorunum dolgunlastırmıyor sanki :26: aslında bazende dolgunlasıyor :9:anlamadım gitti kirpiklerim kafasına göre takılıyor işte :3:

Ben uzun zamandır kullanıyorum memnun kaldım cnm uzatıyor ve tek tek ayırıyor tek sorunum dolgunlastırmıyor sanki :26: aslında bazende dolgunlasıyor :9:anlamadım gitti kirpiklerim kafasına göre takılıyor işte :3:

öyle oluyo bazen cnm :1::16::36:

bugün aldım. çok beğendim. aradığım doğal görünüm veren rimel kesinlikle bu.:52: maybelline nin sarı olanını kullandım cat eyes olanını. iyidi ama kirpikleri birbirine yapıştırıyodu çok. ben birbirine yapışmamasını istiyodum. max factor false lash effect tam bana göreymiş. :16:fırçası mükemmel. hiç topaklanma yapmıyo ve tek tek ayırıyo hiç yapıştırmıyo kirpiklerimi.. ve o kadar doğal duruyo ki...:34:

maybelline colossal kullanıyorum ve çok memnunum

Son düzenleme:
dun golden rose
pembe ve sarı olan rımellerını aldım turuncu olanını kadın onermedı fırcası sılıkon cok rahat surumu gercekten pembe olanı kırpıkelrlımı cok ıyı kavrıyo gur kırpıklerı olana onerırım ama dolgunluk vermıyo ve uzatma konusunda da cok basarılı degıl normal ama kırpıklerı gercekten tane tane ayırıyo
bende once maybellıne cat eyes rımelrımı surucem sonra golden rose pembe olanını da ustunden gecerek kırpıkerımın yapısmasını olıcem bakalım
sarı olanını daha acmadım
ama golden rose rımellrıyle surum gercekten cok cok kolay sılıkon fırcası cok hosuma gıttı :32:
dunden ıcın son ıkı gundu kampanyası bugun sondur artık herlade bence kırpıklerı ugur olanlar kesın almalı pembe olanını kacırmatyın derım ıkı rımel 11.90dı :52::52:

MAX FACTOR MASTERPIECE MAX – HIGH VOLUME & DEFINITION MASCARA
Neden tavsiye ederim:
- Benim gibi kirpiklerin dolgun fakat kıvrık değilse ideal kıvrıma kavuşturuyor,
- Kirpiklerin rimelden arındırılması kolay oluyor yapışma yapmıyor,
- Son dakika planı olarak daha şık görünmeniz gerekirse üzerine uygulasanız dahi yapışma yapmıyor, kirpikleri dolgunlaştırıp etkisini artırıyor.
Neden tavsiye etmem:
- Amacınız kirpiklerinizin maksimum dolgunluğa sahip olmasını sağlamak ise bu ürün beklentinizi karşılamayabilir, max factor’ ün False Lash Effect Mascara’ sını kullanmanızı tavsiye ederim.

daha fazlası için blogumu takip edin: WaffleTadında

$ojemrujumrimelim_yvesrochersexypulpmaskara31.jpg

oldukça memnunum kendisinden.

Kullandığım maskara bu :34: çok memnunum. tavsiye ediyorum herkese. en kısa kirpikleri bile dolgunlastırıp uzatıyor. :16:

$rimmel london volume flash scandal eyes mascara extreme black.jpg

kirpiklerinizi hem dolgun hemde uzun göstermek istiyorsanız 2 çeşit fırçayı aynı anda kullanın .Önce dolgunlaştırıcı fırçayı kullanın daha sonra kuru bir fırçayla uzatın yada uzun gösteren bir rimelle üstünden geçin.tabi iki çeşit rimeli üst üste sürdükten sonra yine kuru bir fırçayla ayırın ağırlık hissi vermez. ben hep bu şekilde kullanıyorum kuaförler kirpiklerimin takma olup olmadığını soruyor .

Lancome - Hypnose Drama kesinlikle çok iyi bir rimel, uygun fiyatlı olarakta;
Loreal - Lash Super Star Maskara

Maybelline kullanıyorum. Maybelline Kajal eyeliner ile de çok kullanışlı oluyor.
maybelline-newyork-the-colossal-kajal-12-hours-extra-black.jpg

maybelline_the_colossal_go_extreme_leather_black_volum_express_maskara_45213_1.jpg

Kızlar benim kirpiklerim yeterince uzun fakat ben dolgunlastirici ariyorum tavsiyesi olan var mi

Kızlar benim kirpiklerim yeterince uzun fakat ben dolgunlastirici ariyorum tavsiyesi olan var mi
Kirpik bazı kullanabilirsiniz. Kirpiklerinize hacim verir 2 kata kadar uzatma etkisi vardır.Ve kalıcılığını artırır. Shiseido lancome clinique mac. Daha uygun fiyatlı olarak da flormar ı önerebilirim.
Kullanımı pratik birşey arıyorsanız:
loreal false lash superstar rimeli.Gratis t-shop mağazalarında satılıyor. İndirim günlerinde 23e kadar düşüyor.

Back