Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oriflamein wonder lash diye bi rimeli var ben şimdi idareten onu kullanıyorum. herkes farklı bişeyler söylüyo ama bana göre -en azından benim kirpiklerim için- rimellerin çoğu aynı. maybellinein colossal, cat eyes, falsies, one by one ını kullandım hepsi ortalama oldu benim için. bi de açıldıktan bi süre sonra performansı düşüyo sanki (normal olarak) o yuzden bitene kadar kullanmıyorum. o yüzden ben gidip en pahalı rimeli de denesem değişen pek bişey olmıcaktır :)
Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da
Ben uzun zamandır kullanıyorum memnun kaldım cnm uzatıyor ve tek tek ayırıyor tek sorunum dolgunlastırmıyor sanki :26: aslında bazende dolgunlasıyor anlamadım gitti kirpiklerim kafasına göre takılıyor işte
Kirpik bazı kullanabilirsiniz. Kirpiklerinize hacim verir 2 kata kadar uzatma etkisi vardır.Ve kalıcılığını artırır. Shiseido lancome clinique mac. Daha uygun fiyatlı olarak da flormar ı önerebilirim.Kızlar benim kirpiklerim yeterince uzun fakat ben dolgunlastirici ariyorum tavsiyesi olan var mi