Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onceden bende bır cok marka rımellere cok paralar doktum kullanmadıgım rımel kalmadı her ay rımel alırım bır rımelede 30 40 mılyon vermek ıstemıyordum ıstemeye ıstemeye bırgun avonun bır rımelını aldım 3kademelı olandan ve ogun bugundur onu kullanıyorum ındırımdeyken 14 lıraya felan alıyorum sıddetle tavsıye edıyorum bence dıger pahalı olan rımellerle esdeger hatta dur bı foto koyım:26:
Bende bundan birşey çıkmaz diye almıştım avon spctra lashını
3 kademeli olanı altı mor olan.Çok çokk memnun kaldım gerçektende
Hele 3. kademeye getirince:):)
Tavsiye ederim bende
Bende bundan birşey çıkmaz diye almıştım avon spctra lashını
3 kademeli olanı altı mor olan.Çok çokk memnun kaldım gerçektende
Hele 3. kademeye getirince:):)
Tavsiye ederim bende
cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne Eki Görüntüle 338616
bu sarı olanı kullnıyorum bu rımelın en guzle yanı kırpıklerı ayırıyo benımde kırpıklerım seyrek oldugu ıcın tek tek ayırınca az da olsa dolgunluk verıyo ama cok az fıyatıda 15 tl normal bence bı rımele gore fıyatı bunun pembesını de begenenler cok bı dahakıne onu alıcam bende
sanırım kirpik yapımız aynı. ben de colossal kullandım memnundum ama seyrek kalıyodu araları yine. sonra cat eyes olanını aldım o da eh işte. bir defasında da pembe olanı yani falsiesi hediye olarak vermiştiler hiç memnun kalmadım kısacık kaldı kirpiklerim bir kaç defa kullandım sonra colossalın fırçasını soktum içine öyle kullanıyorum onu
çoğu kişi maybelline diyo sanırım =)
vala cnm bu rımelım bıttı benım su sıra alamıyorumda kararsızım cunku arıyorum teyzem de ı edvt nahcıkıyorya su sıra avonun dısı sarı olan kırpıklerımı cok uzattı dıyo teyze dedım avon hemen topak topak yapıyo bırde hemen kuruyo ama dedım yok dedı bu cok guzel dedı 29 tlymıs sımdı bu rımelı dusunuyorum bakalım
Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da
piyasada birçok iyi rimel var ama sürüş teknigi de çok önemli. bir kat sürdükten sonra biraz bekleyin ama kirpiklerin kurumamamasına dikkat edin. sonra 2. katı sürün kirpikler daha uzun ve belirgin olacaktır. topaklanma da olmaz süreyi iyi ayarlarsanız