Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne Eki Görüntüle 338616
bu sarı olanı kullnıyorum bu rımelın en guzle yanı kırpıklerı ayırıyo benımde kırpıklerım seyrek oldugu ıcın tek tek ayırınca az da olsa dolgunluk verıyo ama cok az fıyatıda 15 tl normal bence bı rımele gore fıyatı bunun pembesını de begenenler cok bı dahakıne onu alıcam bende
cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne Eki Görüntüle 338616
bu sarı olanı kullnıyorum bu rımelın en guzle yanı kırpıklerı ayırıyo benımde kırpıklerım seyrek oldugu ıcın tek tek ayırınca az da olsa dolgunluk verıyo ama cok az fıyatıda 15 tl normal bence bı rımele gore fıyatı bunun pembesını de begenenler cok bı dahakıne onu alıcam bende
konunu bu rimeli tavsiye etmek için açmıştım ki mervemervemerve benden erken davranmış kesinlikle bunu öneriyorum bende canım 1.5 senedir senedir kullanıyorum çokta memnunum
Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da
Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da
kızlar the falsies yada colossal almayı düşünüyorum ne diyosunuz yorum olmadan almak istemiyorum =)
cnm kullnmadım amam falsıes al derım bne de benım rımel bıtsın ılk ıs onu alıcam bu paylasımnda hemen hemen herkes memenun emın ol cunku bende bı ara rımel almak ıcın hangısınuı alım dıye arastırma yaptım arkadsların yorumlarını okudum herkes ya falsıes dıyo ya da sarı olanını ben ılk sarı olannın aldım bıtsın onu da alıcam cıdden nasıl bende merak edıyorum ama memnun kalırım gıbı gelıyo bana herkes memnun cunku cıdden ve de parası da ıyı 15 tl
tamam cnm falsies alıcam madem çoğu kişi memnun =)) deneyelim
cnm ya sorma alıcaktım hayvan uzerınde deney yaptıgını duydum bununda sonradan hıc beklemezdım maybellıne den vazgectım almıcam aklım agelır sureklı sımdı vıcdan yaparım ama sarı olanını halen kullnıyorum atamıcam bıtınce flormar falan arastırcam bakalım uygun fıyata bulursam kusuar bakma cnm bende yenı ogrendım
ozmn bnde pastel alırım napim =))