• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Hangi rimel daha iyi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar yeni bi rimel alıcam maybelline,max factor vs..hangi rimeli kullanıyorsunuz memnun olduklarınızı paylaşırmısınız lütfen yorum almadan alışveriş yapmam =):16::36::27:

Son düzenleme:
cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne $maybelline-colossal-volum-express-mascara-en[1].jpg
bu sarı olanı kullnıyorum bu rımelın en guzle yanı kırpıklerı ayırıyo benımde kırpıklerım seyrek oldugu ıcın tek tek ayırınca az da olsa dolgunluk verıyo ama cok az fıyatıda 15 tl normal bence bı rımele gore fıyatı bunun pembesını de begenenler cok bı dahakıne onu alıcam bende

cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne Eki Görüntüle 338616
bu sarı olanı kullnıyorum bu rımelın en guzle yanı kırpıklerı ayırıyo benımde kırpıklerım seyrek oldugu ıcın tek tek ayırınca az da olsa dolgunluk verıyo ama cok az fıyatıda 15 tl normal bence bı rımele gore fıyatı bunun pembesını de begenenler cok bı dahakıne onu alıcam bende

tşkler cnm bunada bakayım bi =)

cnm bu konuda bı cok paylasım var oku onları derım sana bı de kırpık yapısına gore degısıyo mesela benım kırpık yapım cılız seyrek acık renklı ve de uzunlugu normal ben maybellıne Eki Görüntüle 338616

konunu bu rimeli tavsiye etmek için açmıştım ki mervemervemerve benden erken davranmış:1: kesinlikle bunu öneriyorum bende canım 1.5 senedir senedir kullanıyorum çokta memnunum:40:

konunu bu rimeli tavsiye etmek için açmıştım ki mervemervemerve benden erken davranmış:1: kesinlikle bunu öneriyorum bende canım 1.5 senedir senedir kullanıyorum çokta memnunum:40:

bende bu rımelle yenı tanıstım cnm evet cok hos bı rımel ben pembesını de denemeyı dusunuyorum onu nasıl buluyosun

Kızlar max factor false lash effect nasıl kullanan varmı ondan da

benim kirpiklerim normal uzunluk ve sıklıkta ama bu rimel bende biraz dolgunluktan başka etki yaratmadı.ben rimelde kıvırma ve uzunluk ararım.kirpik kıvırıcı kullanmama rağmen maalesef herkes ayıla bayıla anlattığı performansı göremedim.tabi herkesin beklentisi ve kirpik yapısı farklı.ama benim için verilen paraya değen bir ürün değil.bundan sonra da loreal ya da maybelline denemeyi düşünüyorum.

aslında maxfactor false lash effect onu bi denemek istiyorum bide maybelline çok övgüler alıyo ama hangisi birsürü seçeneği var onu bilmiyorum işte :26::27::1::16:

kızlar the falsies yada colossal almayı düşünüyorum ne diyosunuz yorum olmadan almak istemiyorum =)

kızlar the falsies yada colossal almayı düşünüyorum ne diyosunuz yorum olmadan almak istemiyorum =)

cnm kullnmadım amam falsıes al derım bne de benım rımel bıtsın ılk ıs onu alıcam bu paylasımnda hemen hemen herkes memenun emın ol cunku bende bı ara rımel almak ıcın hangısınuı alım dıye arastırma yaptım arkadsların yorumlarını okudum herkes ya falsıes dıyo ya da sarı olanını ben ılk sarı olannın aldım bıtsın onu da alıcam cıdden nasıl bende merak edıyorum ama memnun kalırım gıbı gelıyo bana herkes memnun cunku cıdden ve de parası da ıyı 15 tl

cnm kullnmadım amam falsıes al derım bne de benım rımel bıtsın ılk ıs onu alıcam bu paylasımnda hemen hemen herkes memenun emın ol cunku bende bı ara rımel almak ıcın hangısınuı alım dıye arastırma yaptım arkadsların yorumlarını okudum herkes ya falsıes dıyo ya da sarı olanını ben ılk sarı olannın aldım bıtsın onu da alıcam cıdden nasıl bende merak edıyorum ama memnun kalırım gıbı gelıyo bana herkes memnun cunku cıdden ve de parası da ıyı 15 tl

tamam cnm falsies alıcam madem çoğu kişi memnun =)) deneyelim :16:

kızlar bildiğiniz beyaz far markası yada numarası varmı flormar olabilir pastel goldenrose fln farketmez :27:

tamam cnm falsies alıcam madem çoğu kişi memnun =)) deneyelim :16:

cnm ya sorma alıcaktım hayvan uzerınde deney yaptıgını duydum bununda sonradan hıc beklemezdım maybellıne den vazgectım almıcam aklım agelır sureklı sımdı vıcdan yaparım ama sarı olanını halen kullnıyorum atamıcam bıtınce flormar falan arastırcam bakalım uygun fıyata bulursam kusuar bakma cnm bende yenı ogrendım :17::17:

cnm ya sorma alıcaktım hayvan uzerınde deney yaptıgını duydum bununda sonradan hıc beklemezdım maybellıne den vazgectım almıcam aklım agelır sureklı sımdı vıcdan yaparım ama sarı olanını halen kullnıyorum atamıcam bıtınce flormar falan arastırcam bakalım uygun fıyata bulursam kusuar bakma cnm bende yenı ogrendım :17::17:

ozmn bnde pastel alırım napim =))

Back