Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk benim için doğru tercih?fikirlerinizi bekliyorum kızlar..

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
merhaba kızlar son 2 yılda sürekli saç rengimi değiştiriyorum ama en doğru rengin ve modelin hangisi olduğuna karar veremedim.sizce benim yüzüme en iyi hangisi gidiyor?yardım edermisiniz?

canım daha yeni yüklüyordum bende konuyu yeni açıyorumda :))yardımcı olursan sevinirim tatlım

bu arada yıllar önce mavi siyah ve kızılı da denedim.kızıl yakışmadı mavi siyah yakıştı yakışmasına ama dönüşü çok zor olduğu için o rengi de düşünmüyorum artık.bu üç renk üzerinden yorum yapmanızı yada bu renklere yakın tonları önermenizi rica ediyorum.mesela şuan doğal saçın üstüne platin attırmıstım (en son resimdeki halim)sizce biraz daha sık attırsam dahada sarı olsa nasıl olur?şimdi kafamda bu var.doğru bir fikirmi bu acaba yoksa pişman olurmuyum ?offf lütfen yardım edin kızlar((((

Canim öncelikle sunu demeden gecemicem: cok güzel bir yüzün var masallah.

Aslina bakarsan hepsi güzel, ama hangisi daha iyi dersen bence dogal ve sarisin halin simdikinden daha hos. simdik digerleriyle karsilastirinca biraz "yapmacik" olmus. sana uygun bi renk ariyorum yazarim birazdan

bence saçını boyatma doğal halin en güzeli sarı saçta yakışmış ama doğal halin sana ayrı bir güzellik katmış...

Son düzenleme:
su anki renginde kontrast cok bence, üzerine kumral bi renk atsan sahane olur diye düsünüyorum acik kisimlar az koyulasir hem...

ay ben bu sitenin yeni haline bir türlü alışamadım:)))aygirl cüm çok teşekkürler canım.tavsiyeni merakla bekliyorum canım:))

işin kötü tarafı eşim sarı saç seviyor kızlar ya( aygirl acaba saçımın zeminini biraz açtırıp üstünemi sarı attırsam daha doğal durur?

kesinlikle ilk koyduğun foto daki halin canım uzun sarı saç daha çok yakışmış.

petycim o zaman saçlarımı uzatıp komple boya üstüne paket attırmalıyım yani öylemi?teşekkürler canım tavsiyen için:))

kızlar sizin görüşlerinizi gerçekten çok önemsiyorum çünkü burdaki çoğu kişinin zevkli ve bakımlı olduğunu görüyorum.onun için samimi fikirlerinizi yazmanızı ve en çok talep hangisiyse onu tercih etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…