• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi renge boyamalıyız ?

speindos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
10
0
86
merhaba arkadaşlar.. temmuzda düğünümüz var ve evimizi hazırlamaya başladık yavaş yavaş... salon takımımız yanları beyaz simli deri-minderi siyah, halılarımız da dilek halının pırlanta serisinden siyah-beyaz simli bir modeli. sizce duvarlarımızı hangi renge boyamalıyız? yardımcı olurmusunuz????

annm mutfagı deiştirdi siyh beyaz yptı.. duvrlarını beyaza dönk gri yptı bnce cok gzel oldu sende yap dicem ama bu mutfaK BİLMEM Kİ SALNDA NASIL OLUR :)
cok fazla renk secnkleri vr boya frmalarnn bn olsam hpsini tek tek düsünrdm .. annm öyle ypmıstı :)

Çok açık duman yeşili olabilir yada beyaza en yakın renk olur. Koyu yaparsan boğar. Benim koltuklarımın kolları siyah deri, gerisi komple kırık beyaz. Halımda simli siyah beyaz gri ve duvarlarım kırık beyaz gibi çok açık bir sarı yada dediğim gibi açık duman yeşili gibi bir renk ve hoş duruyo

Tam olarak gözümde canlandıramasam da,sadece siyah-beyaz renk hakim olcak sanırım.
Bana kalırsa içinizden hangi renk geçiyorsa onu boyamalısınız.Sizin kişiliğinizi yansıtmalı oturduğunuz ev:75: Benim düşüncem direk beyaza boyamamanız,krem tonlarında ya da açık pembe iyi gidebilir.Koltuğun kenarları sarı simli gibiyse,şampanya rengi de güzel olabilir.

gungordekorasyon.com/renk_katalogu.htm
üzüm yeşili, yeni fildişi, nil yeşili, ıhalmur, buz beyazı begonya güzel olur burdaki karteladan

canım bende yakında evleniyorum. Duvarlarımı 2 hafta önce Marshall'ın Deniz Kabuğu
rengine boyattım. çok güzel ve ferah oldu. Sanada tavsiye ederim. Kırık beyaz renginde. Evi dahada geniş gösterir

önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... grinin açık tonlarında karar kıldık gibi :))

Back
X