• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi pedi kullanıyorsunuz ?

Hangi Pedi Kullanıyor sunuz ?

• Orkid

OY: 129 47,8%
  • Molped

OY: 49 18,1%
  • Koteks

OY: 76 28,1%
  • Rozi

OY: 10 3,7%
  • Canlady

OY: 6 2,2%

• Ankete Katılan
    270
bende artık kotex kullanıyorum önceen hep orkid kullanırdım bi kotex aldım denemk amaçlı ve cok memnun kaldım pamuklu olunca yüzeyi iyi oluyo

kotex gibisi var mi yasositososito hem cok rahat hemde kasinti yapmiyor bende..yuzeyide diger pedler gibi degil cok daha emici,guzel ve farkli..bulamadigim zaman always almistim o da fena degil ama kotexin yerini tutamaz..şakkıdımolpedi kullananlarda cok memnun ama onu hic denemedim..

Son düzenleme:
bende sadece canlayd kullanabiliyorum
diğerlerinin hepsi pişik yapıyorr :kedi:
orkid zaten şır şır ediyor yürürken gıcık oluyorumm :umursamaz:

Ben de yıllardır Orkid kullananlardanım. Sanki Orkidden başkası koruyamazmış gibi geliyordu.Ancak Evy ladynin iyi olduğuna dair yazılar okudum.Bir de Orkidin yüzeyi kanser yapıyormuş falan yazıyordu.Evy lady aldım.Orkidle ikisini yan yana koysanız ayırt edemezsiniz.Ben memnun kladım.Hem fiyatı Orkidin yarı fiyatı.Hem Türk malı.Bence siz de Evy lady’ye bir şans verin.

koteksi tek geçiyorum artık bence herkes bi denesin ötekilere dönüp bakmaz kimseekaydirigubbakcemile4

canlady hıc kullamadım ama suan rozı memnunum gunluk olanıda dıgerıde ıyı

molped tercihimdir.. orkid hışırdıyor çok..rahatsız oluyorum

kendim alırsam orkid alıyorum
ama eşim getirirse kotex getiriyor (jinekolog oldugu için firmalar veriyor yani eşim gidip özellikle seçip kotex almıyor :27:)

Back
X