Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kotex gibisi var mi yasositososito hem cok rahat hemde kasinti yapmiyor bende..yuzeyide diger pedler gibi degil cok daha emici,guzel ve farkli..bulamadigim zaman always almistim o da fena degil ama kotexin yerini tutamaz..şakkıdımolpedi kullananlarda cok memnun ama onu hic denemedim..
Ben de yıllardır Orkid kullananlardanım. Sanki Orkidden başkası koruyamazmış gibi geliyordu.Ancak Evy ladynin iyi olduğuna dair yazılar okudum.Bir de Orkidin yüzeyi kanser yapıyormuş falan yazıyordu.Evy lady aldım.Orkidle ikisini yan yana koysanız ayırt edemezsiniz.Ben memnun kladım.Hem fiyatı Orkidin yarı fiyatı.Hem Türk malı.Bence siz de Evy lady’ye bir şans verin.
kendim alırsam orkid alıyorum
ama eşim getirirse kotex getiriyor (jinekolog oldugu için firmalar veriyor yani eşim gidip özellikle seçip kotex almıyor )