Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben uzun zamandır Orkid Ultra DeoFresh kullanıyorum. Memnunum fakat bazı arkadaşlarımın kokulu pedlerin sorun yarattığını söylediler. Siz hangisini öneriyorsunuz ??.. Bir de Günlük Ped'in bir sakıncası var mı aceba ?? bilmiyorumkismile
Günlük ped kullanıyordum bende ama cok zararlıymıs mantar oldum.
Doktorum sakın birdaha kullanma pamuklu camasır giy dedi.
Günlük ped olmadan rahat edemiyorum hala ama yapacak birsey yok malesef :sinifsinif:
Normal ped olarak ben bim de satılan scarlett kullanıyorum fiyatıda 1.30 sanırım herkese komik geliyor ama orkid-molped vs markalar bende kasıntı ve yanma yapıyordu ayrıca her sabah kalktıgımda yatak kan revan içinde kalıyordu.
Şu an cok rahatım kendime ait pedi bulabildim sonunda zemuszemus
günlük ped bende kaşıntı yapıyorr,,,kullanamıyorum,,,orkid te artık kullanmıyorum,oda tam kuruluğu sağlamıyorrr,,,şuan en kuru ped molped kullanıyorumm
bende günlük ped olarak scarlet kullanıyorum... bimde satılıyor ve çok rahat... hemde baya ucuz... normal ped olarak da kotex kullanıyorum... orkid in yan ürünüymüş zaten... bir de hakikaten pamuklu gibi... hele bu sıcaklarda hiç tahriş yapmadı bende tavsiye ederim.... yalnız bu günlük pedleri her zaman kullanmayın... ben yumurtlama zamanlarımda akıntım arttığında kullanıyorum... diğer günler pamuklu iç çamarını tercih ediyorum... yüksek ısıda yıkayıp ütülüyorum... daha temiz ve güvenilir oluyor... doktorum öyle demişti...
Görüşler için teşekküler. evet bende genelde az kullanıyorum günlük pedi. yani sürekli kullanınca bi sorun yaratmasından korkuyorum... pamuklu iç çamasırı daha sağlıklı oluyor haliyle. Ben Orkid'den memnunum ancak bazen ses çıkarması çok gıcığıma gidiyor.. Kotexi de denemeyi düşünüyorum ama çevremdeki arkadaşlarım dayanıksız olduğunu söylüyor.. Şüphe var açıkcası.. :uhm:
şimdi ben çok marka kullandım o dediğin deofreshden kullandım kokulu ama mantar vardı bende o yüzden sakıncalı diye duyunca bıraktım şimdi ise kotex pamuk yüzeyli ped kullanıyorum geceleride molped gece kullanıyorum,günlük ped olarakda markam kotex lightdays çanta paketlerinden birde carefree flexiform tanga günlük ped ben bunları kullanıyorum ama evde günlük ped kullanmıyorum evdede kağıt havlu koyuyorum öyle demişti bi hemşire bana a.s
Ben orkid kullanıyorum bildim bileli memnunumda
günlük pedi doktorlar tavsiye etmiyor bilginiz olsun onun yerine gerekirse günde 2 kez çamaşırınızı değişin ama kullanmayın ped derim ben
off off neler çektim bu konuda.. günlük pedler yüzünden 1 buçuk yıl kronik mantarla mücadele ettim evliliğimin ilk yılı hep sancı ağrıyla geçti maalesef ... doktorumun tavsiyesiyle 3 yıldır günde 2 veya 3 kez pamuklu iç çamaşırı değiştiriyorum....
bütün pedleri denedim orkid acaip tahriş etti bacaklarımı.. molpette işe yaramadı ... hele rozi mi ne o en beteri geldi bana....
ve en sonunda pamuklu kotex le buluştum 2 yıldır maşallah bi sıkıntım yok memnunum...
günlük ped kullanmayın bende kullandım bir zararı olmadı ama doktorum kullanma deyince bıraktım günde 2 kez çamaşır değiştirin en güzeli normal ped olarakte kesinlikle orkid gecekaydirigubbakcemile3 :lepi: