Hangi ped

deneme yanilma yontemiyle bulunur boyle seyler. az mi geliyor yogun mu? hareketli bir isin mi var yoksa hep oturur musun? gece cok gelir mi? bunlar onemli.

Molped beyaz olan. 0 boya, 0 paraben vs yaziyor pamuklu.
Alerji yapmayan tek ped. Ama kalin. Bazilari icin rahatsiz edici olabiliyor. Beni etmiyor
Ve kalin+pamuklu oldugundan altinda katlanabiliyor kanaman coksa sizdirabilir.
Alerji yapmasa en iyisi orkid ama beni mahvedio orkid

Bende orkid pramium kullaniyorum ama deigisik seyler denemek istiyorum

Benim cildim çok hassas o yüzden beni allerji yapmayan tek ped Kotex. Benim adetlerim yoğun kanamalı geçer bende çocuktan dolayı çok hareket halindeyim o yüzden pedin üzerine havlu kağıt koyarım böylece hem sızdırmaz hem de allerji olmam.

Arkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Kotex kullaniyorum orkidin o tahris eden naylonumsu yapisindan sonra adeta pamuk gibi. Sleepy de merak ediyrm henuz denemedim. Onemli olan teni tahris etmemesi pamuklu olmasi orkid molped beni mahvetti molped bi tik daha az mahvetti

Kotex arkamda toplanıyor. Orkid çok harika ama kokusu regl kokusuyla birleşiyormuş gibi geliyor ve rahatsız ediyor. Molpedin gecesini sleepynin normalini aldım ikiside harika. Kanatlarının yapışması ve asla alerji olmaması çok iyi

Sleppy kullanıyorum ve gerçekten çok iyi deneyen pişman olmaz kaşıntı alerji yapmayan tek pedim bu

O kadar ped denedim sleepyden vazgeçmem şoka gelmişti aldım denedim sonra hemen gidip eve 1 yıllık stok yaptım resmen çamaşıra tam yapışıyor altta katlanma olmuyor diğer bütün markalarda sıkıntı yaşadım

silva anıon önerdi arkadaşım araştırdım öneren çok deneyeceğim .. şimdilik molped kullanıyorum

101in pedi. Adi suan aklıma gelmedi. En kalinini ve incesini alıyorum ilk 3 gun kalin olanı sonra incesine geciyorum genelde üstüne külotlu çorap giyiyorum ( hava asiri sıcaksa giymiyorum tabi) kaymasin diye bu ilk günden beri alışkanlığım.

Kotex ilk sırada ama ben bimin scarletini de beğeniyorum.
A101 la bella facia ama :/

Şimdi sleepy aldım ilk kez deneyeceğim.
Bence hepsini sollayacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…