- 17 Kasım 2020
- 209
- -6
- 13
- 31
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Bende orkid pramium kullaniyorum ama deigisik seyler denemek istiyorumMolped beyaz olan. 0 boya, 0 paraben vs yaziyor pamuklu.
Alerji yapmayan tek ped. Ama kalin. Bazilari icin rahatsiz edici olabiliyor. Beni etmiyor
Ve kalin+pamuklu oldugundan altinda katlanabiliyor kanaman coksa sizdirabilir.
Alerji yapmasa en iyisi orkid ama beni mahvedio orkid
Alerji yapmiyorsa orkidin ustune tanimam.Bende orkid pramium kullaniyorum ama deigisik seyler denemek istiyorum
Kotex kullaniyorum orkidin o tahris eden naylonumsu yapisindan sonra adeta pamuk gibi. Sleepy de merak ediyrm henuz denemedim. Onemli olan teni tahris etmemesi pamuklu olmasi orkid molped beni mahvetti molped bi tik daha az mahvettiArkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Buyuk marketlerde cesit daha cok. Her markanin gecesi gunduzu uzunu kisasi kalini incesi var varda her yerde olmuyorSleepyi bende merak ediyorum ama marketlerde bulamiyorum bi ara soka geldi ama gunduzdu gecesi yok bulamadim
Tarım kredi kooperatiflerinde satılıyor eğer şehrinde varsa bakabilirsinSleepyi bende merak ediyorum ama marketlerde bulamiyorum bi ara soka geldi ama gunduzdu gecesi yok bulamadim
Molped kullanıyorum pamuklusundan beyaz yeşiy paketli olanArkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?