- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi Denizzzz159
Molped Pure&Soft
Diğerlerini kullanınca zımpara gibi geliyorlar artık :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sleepy de hiç tahriş etmiyor çok güzel ama yoğun günlerde tercih edilmemeliKotex ilk sırada ama ben bimin scarletini de beğeniyorum.
A101 la bella facia ama :/
Şimdi sleepy aldım ilk kez deneyeceğim.
Bence hepsini sollayacak diye düşünüyorum.
Cümlenin sonu ne güldürdü beniKotex gece uzun yaziyor ustunde yamulmuyorsam
Ben de niloyanin erzurum siveli olan videolarina cok gulmusumdurCümlenin sonu ne güldürdü beni![]()
Nasıl yani anlamadım ben uzun ped yazıyordu üzerinde yanılmıyorsam yazmayacak mıydın yamulmuyorsam diye klavye yazdı sandımBen de niloyanin erzurum siveli olan videolarina cok gulmusumdur![]()
Yo hayır bilerek yamulmuyorsam yazdım da sizin nick niloya tospik nickiniz aklıma internetteki "erzurum şivesiyle niloya" videosunu getirdiNasıl yani anlamadım ben uzun ped yazıyordu üzerinde yanılmıyorsam yazmayacak mıydın yamulmuyorsam diye klavye yazdı sandımErzurum şivesi mi o
Aa Erzurum şivesiyle Niloya şarkısı mı var bakarımYo hayır bilerek yamulmuyorsam yazdım da sizin nick niloya tospik nickiniz aklıma internetteki "erzurum şivesiyle niloya" videosunu getirdi
Airiz diye bir ped ortasinda yesil birsey var oksijen veriyormus hastaligi olanlari geciriyor ve bu pedi kullandktan sonra hamile olduğunu soyleyen cok kisi varmisistersen arastir canm bi bende bu ay yeni kullandm adet sancilarima iyi geldi ve azaltti agrilarimi. Ve diger pedi bir posete bu pedi bir posete koydu diger pedler 3 gunde kurtlandi bu pede hic birsey olmadi zaten marketten aldgmz markali pedler beni hem pişik yapiyordu bund oyle birşey hic yadamadgmda anladm iyi oldugunuArkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
KotexArkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Pahali amaTiens airiz. Bu pedden sonra anladım ki gerisi tırışkaBi netten araştır mutlaka.
Pahali ama
Anladım ağız tadıyla kullan canım bereketli olsun inşallahSagligimizdan onemli olmamali canim aslnda dusundugumuzde ayniya geliyor ben gunde 4 ped degistryorm hem psik yapmasn mikrop kapmaym dye ama bu pedde bana gunde 2 tane degistirmek yetti yani pisk olmamdan yada saglgmdan onemli degl ama sartlar elvermyorsa birsey dyemem tabii. Markettekilerde az para degl