• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ped

Yikanabilir ped..Tek geçerim yillardir alerji koku vs hicbişey kalmadi..Dogaya atık da birakmamak çok rahatlatici..Bi sürü marka var ama babyneo kullaniyorum ben

Kotex ilk sırada ama sleepy de fena değildi. Bir de migrosun bi pedi var adı aklıma gelmedi onu deniyorum. Sleepyle kapışır.

Nasıl yani anlamadım ben uzun ped yazıyordu üzerinde yanılmıyorsam yazmayacak mıydın yamulmuyorsam diye klavye yazdı sandım 😁Erzurum şivesi mi o
Yo hayır bilerek yamulmuyorsam yazdım da sizin nick niloya tospik nickiniz aklıma internetteki "erzurum şivesiyle niloya" videosunu getirdi

sleepy kullanan arkadaşlar kanamanızda azalma oldu mu? benim normalde ilk 3-4 gün çok yoğun geçer bir günde bi paket ped bitiririm. ama ne zaman sleepy kullandıysam kanama hemen azaldı ve sonraki ay adet tarihim gecikti. gerçi bende pko var zaten düzenli olmuyor adetlerim ama bim'in pedini kullanıyorum böyle bir şey olmuyordu.

Arkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Airiz diye bir ped ortasinda yesil birsey var oksijen veriyormus hastaligi olanlari geciriyor ve bu pedi kullandktan sonra hamile olduğunu soyleyen cok kisi varmisistersen arastir canm bi bende bu ay yeni kullandm adet sancilarima iyi geldi ve azaltti agrilarimi. Ve diger pedi bir posete bu pedi bir posete koydu diger pedler 3 gunde kurtlandi bu pede hic birsey olmadi zaten marketten aldgmz markali pedler beni hem pişik yapiyordu bund oyle birşey hic yadamadgmda anladm iyi oldugunu

Sagligimizdan onemli olmamali canim aslnda dusundugumuzde ayniya geliyor ben gunde 4 ped degistryorm hem psik yapmasn mikrop kapmaym dye ama bu pedde bana gunde 2 tane degistirmek yetti yani pisk olmamdan yada saglgmdan onemli degl ama sartlar elvermyorsa birsey dyemem tabii. Markettekilerde az para degl

Sagligimizdan onemli olmamali canim aslnda dusundugumuzde ayniya geliyor ben gunde 4 ped degistryorm hem psik yapmasn mikrop kapmaym dye ama bu pedde bana gunde 2 tane degistirmek yetti yani pisk olmamdan yada saglgmdan onemli degl ama sartlar elvermyorsa birsey dyemem tabii. Markettekilerde az para degl
Anladım ağız tadıyla kullan canım bereketli olsun inşallah

Back
X