• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ped

Kotex kullanıyorum memnunum. Airiz var bide mükemmel ama bana boyutu küçük geldi.

Insallah canm uygunsa kacirma insallah sifa olur guxel haberlerini aliriz alamazsak bile sagligmz icin mantkli cdden
Kız inşallah alırım da kullanamadan hamile kalırım :süslü: Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı zamanda biz ne yapsak boş vakti saati var okunan ezan hürmetine tez zamanda nasip etsin

Kız inşallah alırım da kullanamadan hamile kalırım :süslü: Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı zamanda biz ne yapsak boş vakti saati var okunan ezan hürmetine tez zamanda nasip etsin
Ben az önce aldım n11’den. Uzun,normal,günlük kampanya vardı 100 TL :KK53:

Merayyy Merayyy canım airizi bana satan hanım demişti ki ağrıyan yerlere falan çok iyi geliyor boynuma falan yapıştırıyorum ortasında ki yeşil renkli yeri söküp demişti 🤭 Gerçekten çok iyi ben kullandım da bana küçük geldi biraz gecesini de denemedim o nasıl bilmiyorum ama. Mesela günlük ped diğer markalar hemen kaşıntı yapar bende bunda hiç öyle bir şey olmadı. Bu ortasında ki yeşil şey adet sancısına, adeti düzenlemeye her şeye iyi geliyor demişti bana da

Molped pamuklu beyaz olan. Aşırı derecede vajinal mantar ve kaşıntm olur benim diğer pedler daha da kötü yapardı beni ama bu pamuklu ped çok rahat hem yumuşak hemde emici yani öyle taşma derdi de yok

Airiz diye bir ped ortasinda yesil birsey var oksijen veriyormus hastaligi olanlari geciriyor ve bu pedi kullandktan sonra hamile olduğunu soyleyen cok kisi varmisistersen arastir canm bi bende bu ay yeni kullandm adet sancilarima iyi geldi ve azaltti agrilarimi. Ve diger pedi bir posete bu pedi bir posete koydu diger pedler 3 gunde kurtlandi bu pede hic birsey olmadi zaten marketten aldgmz markali pedler beni hem pişik yapiyordu bund oyle birşey hic yadamadgmda anladm iyi oldugunu
Tesekkir ederim cnm bakicam♥️♥️♥️♥️

Bebeklerim geldi :KK70:

Eklentiler

• DA502293-1EF7-4A1E-8B5D-3103A23C6251.webp
    DA502293-1EF7-4A1E-8B5D-3103A23C6251.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 66
Back
X