- 2 Ağustos 2013
- 36.372
- 115.066
- 798
- Konu Sahibi Denizzzz159
Kotex kullanıyorum memnunum. Airiz var bide mükemmel ama bana boyutu küçük geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız inşallah alırım da kullanamadan hamile kalırımInsallah canm uygunsa kacirma insallah sifa olur guxel haberlerini aliriz alamazsak bile sagligmz icin mantkli cdden
Ben az önce aldım n11’den. Uzun,normal,günlük kampanya vardı 100 TLKız inşallah alırım da kullanamadan hamile kalırımAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı zamanda biz ne yapsak boş vakti saati var okunan ezan hürmetine tez zamanda nasip etsin
Uzunu nasıl diğer pedler gibi uzun mu? Ben normal olanı kullandım küçük geldi biraz o bana daBen az önce aldım n11’den. Uzun,normal,günlük kampanya vardı 100 TL![]()
Evet diğer pedler gibi uzunUzunu nasıl diğer pedler gibi uzun mu? Ben normal olanı kullandım küçük geldi biraz o bana da
O zaman ona devam ediyim ben teşekkür ederimEvet diğer pedler gibi uzun![]()
Rica ederimO zaman ona devam ediyim ben teşekkür ederim![]()
Tesekkir ederim cnm bakicamAiriz diye bir ped ortasinda yesil birsey var oksijen veriyormus hastaligi olanlari geciriyor ve bu pedi kullandktan sonra hamile olduğunu soyleyen cok kisi varmisistersen arastir canm bi bende bu ay yeni kullandm adet sancilarima iyi geldi ve azaltti agrilarimi. Ve diger pedi bir posete bu pedi bir posete koydu diger pedler 3 gunde kurtlandi bu pede hic birsey olmadi zaten marketten aldgmz markali pedler beni hem pişik yapiyordu bund oyle birşey hic yadamadgmda anladm iyi oldugunu
Dene bakalim cnm sendeGerçekten pedi kullananlar hamile mi kalıyoya hamilelikle ilgili bana kezzap iç deseniz içerim
![]()
sleepyArkadaslar hangi pedi kullanıyorsunuz hangisinden memnunsunuz
Ay bu pedi aldım en sonundaBebeklerim geldi![]()
ilk kullandığında bir yanma hissi yaratabilir, endişelenme. ortadaki yeşil yosun şeysi nane ferahlığı veriyorAy bu pedi aldım en sonundaadet olmayı bekliyorum sabırsızlanıyorum kullanmak için
![]()
İyi ki söyledin biliyo musun korkardım yanma hissi oluncailk kullandığında bir yanma hissi yaratabilir, endişelenme. ortadaki yeşil yosun şeysi nane ferahlığı veriyor![]()
olmayabilir de tabii ki. olmazsa diye de endişe yapma sonraİyi ki söyledin biliyo musun korkardım yanma hissi olunca![]()