Hangi parfüm ve rimeli önerirsiniz ?

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
kızlar şuan parfüm olarak 2 tane kullanıyorum biri hugo boss orange diğeri lacoste femme ama değiştirmek istiyorum çok ağır olmayan

kokuları beğeniyorum.Rimel olarak pastelin kullanıyorum ama bu aldığımdan pek memnun değilim :/

ben parfümde noa kullanıyorum hafif bir kokusu var rimelde en son deborah tan iki ruj almıştım onunla bir rimel hediye etmişlerdi çok hoşuma gitti

ben parfümde noa kullanıyorum hafif bir kokusu var rimelde en son deborah tan iki ruj almıştım onunla bir rimel hediye etmişlerdi çok hoşuma gitti

Noa markasını yeni duydum ama bakarım bi kokusuna rimel peki nasıl adı tam olarak ne bende deborahnın pudrasını ve allığını kullanıyorum güzel bi marka

Noa markasını yeni duydum ama bakarım bi kokusuna rimel peki nasıl adı tam olarak ne bende deborahnın pudrasını ve allığını kullanıyorum güzel bi marka

Noa cacharelin parfümü rimelin adı da black+long kirpiklerim zaten uzun ama sık değil güzel dolgunlaştırıyor.

Pafüm olarak Chloe-Love,hayatımda şimdiye kadar duyduğum en güzel pafüm korkusu diyebilirim.Rimel olarak da Elzabeth Ardeni beğeniyorum,ıslak ıslak yapmıyor dozunda,başarılı bir ürün bence.

cnm bende ağır kokuları sevmiyorum fazla şekerli kokularıda sevmiyorum ama D&P den bugün lolita lift aldım mükemmel bişey ve oldukça kalıcı tavsıye ederım. rimel olarakta alix avien sexy black maskarası kirpiklerım hem kısa hemde az olmasına rağmen hem uzatıyo hemde ciddi anlamda dolgunluk veriyo bu ürün çıktığından beri kullanıyorum ve çok ta memnunum

parfüme bakarım canım kokusunu bilmiyorum onun. Rimeli biliyorum ama bende kullanmştım bi ara :)

Rimel dünya markalarında iyidir. Christian dior, estee lauder vs.
Ama uygun fiyat arıyorsan mutlaka max factor 20000 calorie'yi denemelisin.
Pastel gibi markalara para verdiğine yazık.
Berbatlar. Maybelline de aynı şekilde.

Ben avonun rimellerini beğeniyorum ya hem pahalı değil hem de benim işimi görüyor
Parfüm olarak da gittim aradım taradım
Adam dünyanın en kadınsı kokusu diye elime Chanel No. 5 tutuşturdu
Baktım hacı kokusu bu diyorum ıslak mendil gibi kokuyor falan ama erkek arkadaşım bayıldı, taptı kokuya
Erkekleri farklı etkiliyor herhalde
Çok çekici çok kadınsı hep bunu sık deyip duruyor
Tavsiye ediyorum o yüzden
Alışınca o kadar da kötü değil
Ama şahsi fikrimi sorarsan 212 Sexynin müptelasıyım ben

zaten bu erkek milletini anlamak pek zor bize kötü çirkin gelen ne varsa hepsini onlar beğeniyo bi bakıyım bari onun kokusunada nasıl kokuyomuş :)

UZUN KİRPİKLERİNİZİN OLMASINI İSTER MİSİNİZ?
Merhaba arkadaşlar.

Günlük makyajımda sadece allık, rimel ve far kullanan biri olduğum için bu ürünlerin en kaliteli ve iyi sonuç veren ürünler olmasını tercih ediyorum. Bugünkü yazımda sizlere hayatımın maskarası diyebileceğim ürünü anlatmak istiyorum.

Önceden kirpiklerim çok kısa ve zayıftı. Neredeyse hiç kirpiğim yokmuş gibiydi. Sonra girdiğim kozmetik mağazasında satış danışmanı bana Estee lauder'ın Sumptuous bold volume maskarasını önerdi. Bu ürünün içinde E vitamini olduğunu ve kullanan her bayanın kirpiklerini güçlendirdiğini söyledi. Ürünü o zaman aldığımda 68TL fiyat ödemiştim. Ürünümü aldım, kullanmaya başladım ve gerçekten de kirpiklerimdeki değişim farkedilmeyecek gibi değildi. Ürünü kullanmaya başladıktan yaklaşık 1 ay sonra kirpiklerim uzadı ve gürleşti.
Ürün açıldıktan sonra 6 ay ömrü oluyor ama ben bu ürünü 1 yıl kullandım.

Sonra tekrar bu üründen almaya gittiğimde stantta duran kız bu sefer aynı markanın Sumptuous Extreme volume mascarasını önerdi. 'Hayır , almayacağım!!
desem de zorla bu ürünü verdi. Bu ürünün satış fiyatı 88TL.

İlk başta o kadar para verince kullanmaya kıyamadım fakat şu ana kadar kullandığım rimellerin hepsini unutturan HARİKA bir ürün.Tek sürüşte takma kirpik etkisi yapan ve bundan sonra düzenli alacağım bir ürün haline geldi kendileri.

Ürünün genel özelliklerine geçersek;

Öncelikle temizlemesi çok kolay.
İçinde E vitamını olduğu için kirpikleri besliyor ve uzatıyor.
Topaklanma sorunu hiç yaşamadım.
Kirpiklerde dökülme olmuyor.
Kirpikleri birbirine yapıştırmıyor. Tek tek ayırıyor.
Diğer rimellere kıyasla 2 katı büyük fırçası var.
Uzun süreli kullanım düşünüyorsanız bu ürünü mutlaka denemelisiniz.

SEVGİLER...
Parfum ise neomi cample yada estee lauder pleasure

parfüm ysl cinema kesinle kokusu harika ,rimelse yıllardır vazgeçilmezim lancome hypnose drama

parfüm olarak emotion ın mor olanını öneririm kullanıyorum çok memnunum.
rimel olarakta avon un drama sı çok hoşuma gidiyor..

parfüm olarak givenchy absolutely irresistible ve lancome hypnose kullanıyorum.yalnız biraz ağır parfümler.rimel olarak da max factor lash effect kullanıyorum tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…