Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şuan parfüm olarak 2 tane kullanıyorum biri hugo boss orange diğeri lacoste femme ama değiştirmek istiyorum çok ağır olmayan
kokuları beğeniyorum.Rimel olarak pastelin kullanıyorum ama bu aldığımdan pek memnun değilim :/
ben parfümde noa kullanıyorum hafif bir kokusu var rimelde en son deborah tan iki ruj almıştım onunla bir rimel hediye etmişlerdi çok hoşuma gitti
Noa markasını yeni duydum ama bakarım bi kokusuna rimel peki nasıl adı tam olarak ne bende deborahnın pudrasını ve allığını kullanıyorum güzel bi marka
kızlar şuan parfüm olarak 2 tane kullanıyorum biri hugo boss orange diğeri lacoste femme ama değiştirmek istiyorum çok ağır olmayan
kokuları beğeniyorum.Rimel olarak pastelin kullanıyorum ama bu aldığımdan pek memnun değilim :/
cnm bende ağır kokuları sevmiyorum fazla şekerli kokularıda sevmiyorum ama D&P den bugün lolita lift aldım mükemmel bişey ve oldukça kalıcı tavsıye ederım. rimel olarakta alix avien sexy black maskarası kirpiklerım hem kısa hemde az olmasına rağmen hem uzatıyo hemde ciddi anlamda dolgunluk veriyo bu ürün çıktığından beri kullanıyorum ve çok ta memnunum
Ben avonun rimellerini beğeniyorum ya hem pahalı değil hem de benim işimi görüyor
Parfüm olarak da gittim aradım taradım
Adam dünyanın en kadınsı kokusu diye elime Chanel No. 5 tutuşturdu
Baktım hacı kokusu bu diyorum ıslak mendil gibi kokuyor falan ama erkek arkadaşım bayıldı, taptı kokuya
Erkekleri farklı etkiliyor herhalde
Çok çekici çok kadınsı hep bunu sık deyip duruyor
Tavsiye ediyorum o yüzden
Alışınca o kadar da kötü değil
Ama şahsi fikrimi sorarsan 212 Sexynin müptelasıyım ben