Gebeliğe Hazırlık Hangi Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
Merhaba kizlar, ilk denememiz gebelikle sonuclanmadi 1 gun gecikmeyle dun adet oldum. Adetlerim genellikle duzenlidir 28 gunde bir olurum. 14 ve 16. Gunu degerlendirmistik ama demekki yumurtlama zamanini tutturamadik. Bu yuzden bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istiyorum yum. Tarihini. O kadar cok marka var ki kafam karisti. Gozume en cok takilan laboquick marka olan. Sizce guvenilir midir almali miyim bu marka ovulasyon testini ?

arkadaslar merhaba resimde son 4 güne ait ovulasyon testlerim var.1 .resimde ovuladyon oldu diye dusundum cunku 3 .teste baya siliklesmisti.fakat bugun yani 4. teste yine kizarmaya basladi .ayni durumu yasayan varsa yorum yapabilirmi

Ekli Dosyalar:

Eklentiler

• IMG_20181123_154632_056.jpg
    IMG_20181123_154632_056.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 40
arkadaslar merhaba resimde son 4 güne ait ovulasyon testlerim var.1 .resimde ovuladyon oldu diye dusundum cunku 3 .teste baya siliklesmisti.fakat bugun yani 4. teste yine kizarmaya basladi .ayni durumu yasayan varsa yorum yapabilirmi

Ekli Dosyalar:

T çizgisine bakacaksınız. T çizgisi C çizgisinden daha koyu olması gerekir yumurta oluşumu için

bu testi kullaniyorum referans kismina 2018 yazan olursa yaninda erken gebelik testi gonderiyolar

Son düzenleyen: Moderatör:
bu testi kullaniyorum referans kismina 2018 yazan olursa yaninda erken gebelik testi gonderiyolar
tesekkurler oneriniz icin laboquick aldim bugun basliyorum testlere :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back