İlköğretim Yorum ve Soruları hangi okul sizce

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
arkadaşlar mrb inşallah doğru yere açıyorumdur konuyu.benim içinden çıkamadığım bi konu var kızım seneye ortaokula başlıcak evimizin hemen bir bina yanında devlet okulu var ama pekde iç açacı bi okul değil sınıflarıda 35-40 kişilik acaba sizce devlet okulumu yoksa özel okulmu daha iyi olur. özel okula gidincede notlarımı şişiriler çok kararsız kaldım

Şimdi hayatım kız çocuğun varmış Allah Bağışlasın.. Durumunuz varsa hangisi olduğu önemli değil herhangi bir özel okula verin derim... Ortalığın hali malum! İyi bir eğitim vs. bunlar safsata! Eğitim kalitesiymiş TEOG' muş boşverin bunları.. 30.000.-Tl' lik okula göndermeseniz de olur.. 15.000.- 8.000.-Tl' ye de bir sürü özel okul var... Önemli olan biricik evladının güvenli bir ortamda bulunması.. Şu günleri bir atlatalım ( pek sanmam ama ) belki memleket eski haline döner o zaman devlet okuluna gönderirsiniz.

sezgim ne kadar tesekkur etsem azdir bende tam olarak bu konuyla ilgili arastirma yapıyordum şaşrdım kaldım devlet mi özel mi uygun butceli özel okul var ama uyum sorunu yasarmi adapte olurmu diger yanda ortaokulda takviye gerekecek nasıl olacak bilmiyorum ofofff

Canım bende aynı dertten muzdaribim özel okul uygun bütçeli en az nekadar canim hiçbir fikrim yok canim mutlaka cvb bekliyorum

35-40 öğrenci iyi yine . .
Buralarda 70 kişilik sınıflar. .
Okulun başarı durumu ve öğrenci önemli. .
Tabii siz bilirsiniz. .

İlkokulda iyi ve yakın bir devlet okulu yeterli olabilir. Ama ortaokulda sınıf yirmi kişi üzerindeyse özel okul daha iyi olacaktır.

Canım bende aynı dertten muzdaribim özel okul uygun bütçeli en az nekadar canim hiçbir fikrim yok canim mutlaka cvb bekliyorum
Neredesiniz bilmiyorum ben istanbul gaziosmanpasada baktim fiyati uygun verdiler sosyal olarak iyi ocak ayinda fiyatlar daha makul oluyor ama dershneden dönüsenler de var duydugum fiziki yeterlilik istenen düzeyde olmasada fiyatlarin cok daha makul oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…