Hangi nikah şekerini seçmeliyim ?

ham34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
7
0
16
İstanbul
Elimde 3 adet nişanlımla beğendim nikah şekeri modeli var. Acaba hangisini seçmeliyim ?

İlk şekeri nişanlım istiyor. Daha espirili olduğunu düşünüyorum. Benim gönlüm 2. den yana yani gelinle damat olandan. Bu modellere aşağıdaki siteden baktım. Varsa başka tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da model memnun olurum. Haziranda nikahımız var. Kafam karışmış durumda...

Nikah Şekeri | Bebek Şekerleri | Sünnet Şekeri | Ucuz ve Hesaplı

Teşekkürler :) Tamda benim beğendiğim model. Ne bileyim oklava modeli bana biraz tuhaf geliyor.

ay ortadakine bayıldıımm çok şirinnn...
bence gelin ve damat olmalıı çok güzel gerçektenn..

evet canım ben de o modeli düşünüyorum. sanırım o model notluk olarakta kullanılabiliyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

nikah şekerlerine giden para az buz bişey değil kalıcı olması en azından verdiğiniz paranın çöpe gitmediği anlamına gelir. ilki ve üçüncüsü bi süre saklanıp sonra amaan yer kaplıyo denilip atılacak cinsten. 2. si notluk sanırsam o olursa ham kalıcı olur hep hatırlanırsınız hemde paranız çöpe gitmez.

bencede ortadaki hem kalıcı hem tatlı :)

Selam kızlar,
Size nikah şekeri yerine hoş bir alternatif sunmak istedim. Dantel motifli nikah kurabiyeleri. Dantel çiçekler tamamen fırça ile resim gibi yapılmış, el emeğidir. Daha önceki düğün sahiplerinden masalarını dantelle donattığımıza dair olumlu yorumlar aldık. Sizler de düğününüzde/nikahınızda şeker yerine kurabiye tercih etmek isterseniz aşağıdaki linkten dantel motifli kurabiyeleri görebilir, blogumuzdaki iletişim bilgileri ile bize ulaşabilirsiniz.

Tatlı Mucizeler: Dantel motifli nikah kurabiyeleri...

Ayrıca, istenilen tasarımlarda da kurabiyeler hazırlayabiliriz.

Herkese düğün hazırlıklarında kolaylıklar dilerim (Ben de geçtiğimiz sene mayıs ayında evlendim, hazırlıkların zorluklarını düğünden sonra unutuyorsunuz emin olun. Eğlenmenize bakıyorsunuz

ikinciyi çok beğendim. kurabiyeler kalıcı olmaz ki sanırım arkadaş kalıcı olabilecek tarzda istiyor.en azından örnek olarak gösterdiği fotolardakiler öyle. ama fotoları görünce canım kurabiye istedi :)

ilkide güzel aslında bide mıknatıs yaptırırsınız buzdolabı süsü olarakta kullanılabilir en azından atılmaz çünkü mıknatıssız olduğu zaman çoğu kişi atıyo

Canın kurabiye istediyse yapalım sipariş alıyoruz istediğiniz tasarımda, içeriğinde de tarçın-zencefil var.

Canın kurabiye istediyse yapalım sipariş alıyoruz istediğiniz tasarımda, içeriğinde de tarçın-zencefil var.

hemen şimdi gelebilcek olsaydı kurabiyeler süper olurdu. ama evlencek olursam nikah kurabiyesi konusunu kesinlikle düşüncem :)

ortada ki çok güzel bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…