- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
straplez olan daha hoş görünüyor
Straplez model yok ki canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
straplez olan daha hoş görünüyor
yaşlılık işte kızım 3 tane yan yana olan resimlerden ortadakini straplez görüyorum :) kollarını görmedim fon da beyaz ya..ahh gençliğim ah ama bence sen straplez bul ve al
tebrik ederim canım şimdiden.her şey dilediğince olsun inşallah
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Konya'da tam 17 tane gelinlik giydim 1 tanesinin bile ne işçiliğini ne de kumaşını beğendim. Pronovias'tan da Euro çok yükselince vazgeçtim. Nişanlım bi şey demedi ama babam bu kadar para gelinliğe verilmez diyerek beni vazgeçirdi :)))) şimdi Ankara'da güler-cer modaevinde diktiriyorum gelinliğimi, 3.500 tl'ye anlaştık.( orjinal Fransız güpürü kullanılacağı için pahalı, isterseniz daha ucuza da diktirebilirsiniz) 3 Nisan'da provam var, memnun kalırsam adresini isterseniz veririm.
Hepsi birbirinden güzelmiş aslında seçim yapmak çok zor ama ben en çok 4 numarayı beğendim.
Çok teşekkür ederim inşallah istediğiniz gelinliği mutlulukla giyersiniz düğününüzde :) Konya'daki gelinlikler hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum. Dai de bir gelinlik beğendim % 20 indirimli 3000 lira dediler. Haftaya inşallah gidip bir bakıcaz. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, umarım güzel durur üstümde ben de bu dertten kurtulurum. Olmazsa yine yardıma ihtiyacım olabilir :)
3 cok hos. konyada ogrencıyken kule city nin yakınında yol ustunde bi yer vardı cok sık gelnlkler olurdu bzde icimizi gecire gecire bakardık... adı dream on mu? arkadasım nisanlık almıstı ordan cok zarifti.. ürünleri de kaliteli die hatırlıyorum
Bahsettiğiniz yer ülgen olmasın? Ben de tramvayla kuleye giderken hep gelinliğimi burdan alacağım diye iç geçirirdim. Ilk gelinlik bakmaya oraya gittim. Duvakları ve sahibi bayanın davranışları hoşuma gitmedi. Bir gelinlik giyiyorum mesela ay bunu mutlaka al bak çok soran oluyor bi daha bulamazsın tarzı şeyler söylüyordu. Fiyatlar da 2500-3000 tl civar olunca bari bu fiyata istediğim gibi olsun diye düşünerek diktirmeye karar verdim.
Eskiden pierre cardin satıyorlar mıydı bilmiyorum ama şimdi izmirden getiriyorlarmış gelinlikleri. Ben de zaten beğenmediğim bi şey olursa bunlara nazım geçmez diye vazgeçtim.sanırım bahsettgmz yer orası. pierre cardin gelnlk satıyoruz demslerdi oyle hatrladım... evet satıcı cok havalarda bırıydı ben mezunıyet kıyafetı aramıstım ayy sınır olmustum bana dıo bunu al. butcem bu kadar degıl dedım zorla kendını ne olcak bı kerelık bısey dedı ben ogrencıyım calısan degl dıyrm.... ama laf anlamadı