- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi permanganat
sakın 3.nün modelini beğensen dahi giymeyi düşünme. minyon vücutluların giymemesi gereken bi model. 1 ve 2 hoşuma gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakın 3.nün modelini beğensen dahi giymeyi düşünme. minyon vücutluların giymemesi gereken bi model. 1 ve 2 hoşuma gitti.
Modellerin hepsi hoşuma gitti canım, eğer pronovias mağazalarında denemek için model yoksa denemeden sipariş vereceğim mecbur, yorumlarınız çok önemli benim için.ben içlerinde en çok 1'i beğendim ama herkes çok sade buluyor.Yorumun için tşk ederim.
Denemeden sipariş vermek..? Bence sakın böyle bir hataya düşme. Git dene, üzerinde güzel duranı al. Neden illa bu markayı istiyorsun?
Çünkü aradığım gelinliği bulamadım bir türlü. Hep eteği tül kalçadan itibaren kabarık taşlı gelinlikler var.Ben düğünümde sade dantelli A kesim bir gelinlik istiyorum.Sadece Konya'da baktım gerçi, belki Ankara ya da Istanbul'da bulurum aradığım gelinliği.
Evet seçtiğin tarz gelinlikler daha ağır, daha kibar duruyor bence de.Güzel bir tercih olur. Peki bu markanın Ankara İst Adana haricinde mağazaları var mı? Konyaya nasıl getirtmeyi düşünüyorsunuz? Bende 1-2 ay sonra bakmaya başlıycam da o yüzden soruyorum size.
bu manken tarlatan giymemiş mi acaba?
Türkiye'de pronovias bizim kızlar büyük tarlatan sevdiği için ne yapıyorlar bilmiyorum, lakin ben yurtdışında birkaç mağazasına gidip gelinlik denemiştim, tümünde sadece dar birer jupon giydirmişlerdi, bildiğimiz anlamda tarlatan giydirmediler. Dolayısı ile bu defilede de aynı şekilde jupon giydirdiklerini düşünüyorum. Çekimlerde ve en büyük defilesinde ise tül katlı bir destekleyici giydiriyorlar. Şimdi kontrol etmediğim için sizinki var mı bilmiyorum ama bu sene modellerinin en güzel fotoları burada:
http://itscamilleco.com/2013/06/pronovias-2014-collection-first-love/
istediğiniz gibi bir gelinlik bulabildiniz mi acaba ? ben de konyadayım birkaç yere baktım sonuç hayal kırıklığı. süslü püslü isterseniz çeşit çok ama straplez olmayan sade bir gelinlik bulmak çok zor.
Konya'da sade gelinlik bakabileceğiniz Kule Site yakınlarında Dream On gelinliğin şubesi var. Markanın sitesinden bakıp beğendiğiniz tarz bir model var mı görebilirsiniz. Gerçek fransız danteli değildir kullandıkları sanmıyorum ama çok kibar modelleri vardı geçen sene.
Sahibesi Sibel hanım da çok kibar ve yardımcıdır. Ben gelinliğimi kendilerinden çok beğenerek aldım.
Dream on'u ben de duydum, ben Ankara'da diktirmeye karar verdim, Konya'da gelinlik arayan arkadaşlar faydalanabilir umarım.
Karar verebilmenize sevindim, sakin mutlulukla huzurla herşeyin tık diye yerine oturduğu bir evlilik süreci geçirmenizi dilerim:)
Ben de Pronovias'a çok heveslenmiştim ama düşündüğüm gibi olmadı. Sana tecrübelerimi anlatayım;
-Öncelikle internetteki katalogda gördüğün modellerin büyük bir kısmı mağazada yok. Katalogdan beğenip de bulamayabilirsin. Öncelikle mağazayı araman iyi olur.
-Fotoğraflar üzerinde çok oynama yapılmış. Detay göremiyorsun, gerçek gelinliği görünce şaşırabilirsin.
-Mankenin üzerinde çok farklı duruyor modeller. Benim fiziğim düzgün olmasına rağmen bazıları hiç mankendeki gibi olmadı üstümde. Bazıları da mankende olduğundan daha güzel durdu.
-Modeller üzerinde değişiklik yapma imkanın kısıtlı.
-Ortalama 4 ay siparişinin İspanya'dan gelmesini beklemen gerekiyor.
-Gelinlikler zaten pahalı. Duvaklar 400 TL-2.000 TL arasında değişiyor. Üstelik çiçek-kese-taç da dahil değil. Sevgilim "beğendiğin buysa tabii alırız" dedi ama ben kıyamadım. Beğendiğim gelinlik 5.500 TL'ydi. O kadar paraya yazık günah...
-Kullandıkları malzemeler gerçekten çok kaliteli ve üzerinde hiç ağırlık yapmıyor. Almasan bile yine gidip dene, giymesi çok zevkli
-Özellikle yaz öncesi randevular çok yoğun oluyor. Randevunu önceden alman iyi olur.
aslında aysira ile Pierre cardin gelinlikleri de çok güzel onlara da bakabilirsin ben 3.beğendim :)