Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seçimlerinin hepsi çok güzel ama en çok 1. sini beğendim benim de bu yaz sonu düğünüm var beğendiğim gelinliği paylaşmak istiyorum ama yeni üyeyim foto ekleyemedim yardımcı olurmusunuz?
seçimlerinin hepsi çok güzel ama en çok 1. sini beğendim benim de bu yaz sonu düğünüm var beğendiğim gelinliği paylaşmak istiyorum ama yeni üyeyim foto ekleyemedim yardımcı olurmusunuz?
hafta sonu bol bol gelinlik denedim ve vücuduma giden modelleri buldum şimdi o modellere benzer olanlar arasından seçim yapmam gerek bir kaç resim paylaşıcam hangisi sizce güzel
üst modelleri birbirine benzemekle beraber güzeller canım
ama alt modelleri pek beğenmedim ben biraz eski model geldiler sanki :78:
verdiğin linklerden siteye bi göz attım da "madelyn" ve "yasmin" modellerini beğendim ama garip modeller kabul ediyorum
ama bişey sorucam sana hiç gidip denedin mi gelinlik?
üst modelleri birbirine benzemekle beraber güzeller canım
ama alt modelleri pek beğenmedim ben biraz eski model geldiler sanki :78:
verdiğin linklerden siteye bi göz attım da "madelyn" ve "yasmin" modellerini beğendim ama garip modeller kabul ediyorum
ama bişey sorucam sana hiç gidip denedin mi gelinlik?
ah evet pardon canım görmemişim
denememiş olsaydın deneyince fikrin çok değişir diyecektim
benim ve bi çok arkadaşıma öyle oldu hep o yüzden sordum canım :78:
hayırlısı olsun umarım sonunda seçtiğin içine siner :123:
ah evet pardon canım görmemişim
denememiş olsaydın deneyince fikrin çok değişir diyecektim
benim ve bi çok arkadaşıma öyle oldu hep o yüzden sordum canım :78:
hayırlısı olsun umarım sonunda seçtiğin içine siner :123:
aah evet bana yakışmaz dediklerim bile yakıştı kraliyet tiplerini bilirsin onlar aklımın ucunda yoktu deneyince karar değişti ama en cok bu tarzları begendım:) amin inş güzel bi seçim yapabilirim tşklerr sanada bir ömür boyu mutluluklar:)
bak şekerim bak o sitede cok güzel modeller var cok uzun bi araştırma yapmıstım bende 2 ay kadar ama sonra buldum aldım derin bi ohhh çektim darısı sana