Gelinlik Modelleri hangi modeli seçeyim sizce

hafta sonu bol bol gelinlik denedim ve vücuduma giden modelleri buldum şimdi o modellere benzer olanlar arasından seçim yapmam gerek bir kaç resim paylaşıcam hangisi sizce güzel

Helena - by Maggie Sottero
Annalise - by Maggie Sottero
Daphne - by Maggie Sottero
Megan - by Maggie Sottero
Ambrosia - by Maggie Sottero

sizin seçtiğiniz modellerde çok güzel, ama ben nedense aynı sitede Catarina adlı modeli daha çok beğendim daha farklı ...

linkini koyabilirmsn bakalım bi belkı vucuduma uymadıgını dusundugum ıcın dıkkat etmemıs olabılrm :D

Catarina - by Maggie Sottero

Sakın vücuduma uymaz diye düşünme ... bende aynı hatayı yapıyordum kalçalarımın geniş olduğunu (popomun büyük olduğunu) düşündüğüm için bu tarz modelleri es geçiyordum ama gelinlikçide denemelere başlayınca çok yanıldığımı söyledi herkes bende öyle düşünüyorum ... ve sonuç olarak balık model bir gelinlik aldım.
Olmaz demeden önce bir dene ... nedense biz kadınlar aslında kötü olmayan fiziksel özelliklerimizi, sıfır beden mankenler gibi olmadığı için eleştiriyor ve bu tarz kıyafetlerin bize yakışmayacağını düşünüyoruz...

$akay_exclusive_142.JPG

Bu da benim gelinliğim ....

Catarina - by Maggie Sottero

Sakın vücuduma uymaz diye düşünme ... bende aynı hatayı yapıyordum kalçalarımın geniş olduğunu (popomun büyük olduğunu) düşündüğüm için bu tarz modelleri es geçiyordum ama gelinlikçide denemelere başlayınca çok yanıldığımı söyledi herkes bende öyle düşünüyorum ... ve sonuç olarak balık model bir gelinlik aldım.
Olmaz demeden önce bir dene ... nedense biz kadınlar aslında kötü olmayan fiziksel özelliklerimizi, sıfır beden mankenler gibi olmadığı için eleştiriyor ve bu tarz kıyafetlerin bize yakışmayacağını düşünüyoruz...

evet model gercekten hoşmuş ama belkı askı olmadan daha güsel olabılr ya ne bilim yakışmayacagını dusundugum ıcın denemeye bile grek görmedim açıkçası :D birde kabarık modellerden hoşlanıyorum ama aşırı kabarık olmıcak :D oda şişman gösterıyo

canım ben sonunda:) geçen pazartesi kararımı verdim san patrick-cascada, siparişi verildi ispanya'ya mayıs sonu haziran başı gibi gelecek inşallah:)))

modelim de bu:)
Fotos vestido novia Cascada San Patrick 2011

güzel güle güle giymek nasip etsin allah ama benim fikrim göğüs kısmıını biraz değiştirtsen mi etek kısmı sade üst kısım hareketlı olsa gusel durabır dıye dusunuyorum

güzel güle güle giymek nasip etsin allah ama benim fikrim göğüs kısmıını biraz değiştirtsen mi etek kısmı sade üst kısım hareketlı olsa gusel durabır dıye dusunuyorum[/QUOTE

tesekkurler canım farklı birsey istedim ve cok içime sindi ayrıca oynama yapamıyorum sadece daraltma fln... darısı basına olsun inşallah:)

1200€ canım ama ben almanyadayım su an doktora yapıyorum burada ve tr ye gidip bakmaya zamanım olmadığı için buradan hallettim. gerçi tr de sadece vakko satıyor o da 1900€ dedi...

1200€ canım ama ben almanyadayım su an doktora yapıyorum burada ve tr ye gidip bakmaya zamanım olmadığı için buradan hallettim. gerçi tr de sadece vakko satıyor o da 1900€ dedi...

Back