Gelinlik Modelleri hangi modeli seçeyim sizce

analise in üstüne ayıldım helena da çok hoş.
bu sitede çok güzel gelinlikler var ben de beğendim ama nerede diktireceğime henüz karar veremedim

canım Allah yardımcımız olsun hepimizin ne zor şey gerçekten modele karar vermek
nerede diktireceksin sen

sorma şimdi gider alakasız bişiy beğenirim benim huyum bu tereddütte kaldıgımda mutlaka baska bişiy secıyorum canım ben istanbul kadıköyde oturuyorum şulem modaeviyle görüşmüştüm ama bu hafta bi kaç yere daha bakacagım için net karar vermedim eltimin tanıdıgı var bu hafta oraya bakacam bakalım hayırlısı sen nerde yaptırmayı dusunuyosun benım öyle marka takıntım yok

bende kararsız kalınca çok sinir oluyorum ve hiç olmadık birşey beğeniyorum:) ama gelinlikte böyle birşey olmasına annem kesin engel olur diye düşünüyorum:)))))
kadıköyde birkaç yere bende bakmıştım. fatihte çok pahalı ve havalıydı:)
ben nişanlığımı eminönünden çok uyguna aldım ve herkes çok beğendi kaliteli buldu. bu hafta oralarada bakacağım. sonuçta aynı gelinlik olduktan sonra markaya fazla para vermeye gerek yok bence

bende öyle düşünüyorum içimde markasını kim görecek 3-5 saatlik giyecegim bişiy zaten tabi cok basit bişiy olsunda istemem ama aşırı pahalı olsunda istemem yani ayırdıgımz bütce 1300-1700 en fazla oda modeli cok cok begenırsem 1700 olur cimrimi davranıyorum diyorum bazen sonucta özel gün kıy paraya diyorum ama sonra yine vazgecıyorum

hiçte cimri davranmıyorsun bende 1.500 çok beğendiğim güzel birşey olursa 2.000e kadar olabilir diyorum. tabi basit birşey olmasın ama özel bir gün bir kez olcak diyede dünya para verilmezki. sonuçta maddi imkanın varsa zaten hiç düşünmezsin gider en iyisini en güzel yerden alırsın.
sen,n düğün ne zaman canım

Ben Annalise begendim cok asil ve zarif bi model Helenada fena degil ama parlakligi kalitesini düsürmüs ama tek omuzlu oldugu icin bi secenek digerini begenmedim

11 haziranda canım benım bu gelinlik olayını çözmem gerek stres oldum yaaaa senin n zaman

hepsi birbirinden güzel zevklisin
ben en çok 5. modeli beğendim hem sade hem asil hem de zengin duruyor..
yalnız dikim mi yaptıracaksın bilmiyorum ama inşalah orjinali gibi dikebilirler, çoğu kişide gördüm çünkü orjinalı harika ama dikimi veya kumaşı kötü olduğu için alakasız bişey çıkmış ortaya.. inşallah dilediğin gibi olur bol şans..
=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…