- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
ay ben bu modeli nasıl kaçırmısım bu da hoşmuş gercekten kafam iice karıştı ve benım bu hafta sonu karar vermem gerek acele
canım Allah yardımcımız olsun hepimizin ne zor şey gerçekten modele karar vermek
nerede diktireceksin sen
sorma şimdi gider alakasız bişiy beğenirim benim huyum bu tereddütte kaldıgımda mutlaka baska bişiy secıyorumcanım ben istanbul kadıköyde oturuyorum şulem modaeviyle görüşmüştüm ama bu hafta bi kaç yere daha bakacagım için net karar vermedim eltimin tanıdıgı var bu hafta oraya bakacam bakalım hayırlısı sen nerde yaptırmayı dusunuyosun benım öyle marka takıntım yok
bende kararsız kalınca çok sinir oluyorum ve hiç olmadık birşey beğeniyorum:) ama gelinlikte böyle birşey olmasına annem kesin engel olur diye düşünüyorum:)))))
kadıköyde birkaç yere bende bakmıştım. fatihte çok pahalı ve havalıydı:)
ben nişanlığımı eminönünden çok uyguna aldım ve herkes çok beğendi kaliteli buldu. bu hafta oralarada bakacağım. sonuçta aynı gelinlik olduktan sonra markaya fazla para vermeye gerek yok bence
bende öyle düşünüyorum içimde markasını kim görecek 3-5 saatlik giyecegim bişiy zaten tabi cok basit bişiy olsunda istemem ama aşırı pahalı olsunda istemem yani ayırdıgımz bütce 1300-1700 en fazla oda modeli cok cok begenırsem 1700 olur cimrimi davranıyorum diyorum bazen sonucta özel gün kıy paraya diyorum ama sonra yine vazgecıyorum
hiçte cimri davranmıyorsun bende 1.500 çok beğendiğim güzel birşey olursa 2.000e kadar olabilir diyorum. tabi basit birşey olmasın ama özel bir gün bir kez olcak diyede dünya para verilmezki. sonuçta maddi imkanın varsa zaten hiç düşünmezsin gider en iyisini en güzel yerden alırsın.
sen,n düğün ne zaman canım
11 haziranda canım benım bu gelinlik olayını çözmem gerek stres oldum yaaaa senin n zaman
19 haziran:) aynen benimde yapılacaklar listemde ilk sırada gelinlik var:)))
1 hafta varmıs aramızda neyse umarım kendımız için en güzel modeli buluruz bu arada sohbet kısmında 2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete adlı topiğimize bekliyoruzhaziran gelinlerinin paylaşım alanı
5 ci modelden kendi adıma söyliyim gına geldi bende kararsızım şu modellerde hoşuma gidiyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?