- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Ayyy hepsi çok güzeller canım, zor karar veremedim seçerken.Sadece kendimce birkaç yorumda bulunacağım, çok beğendiklerim arasından;
1. Helena özellikle üst kısmına bayıldım.Etek kısmıda güzel, belki bir ufak oynamalar yapabilirsin.
2. Daphne olan modeli çok hoş, rengini ve kumaşını beğenmedim sadece.
3. Megan sade ve asil duruyor.
5 ci modelden kendi adıma söyliyim gına geldi bende kararsızım şu modellerde hoşuma gidiyo benim
Ambrosia - by Maggie Sottero
benim gelinliğim bundan alıntıydı. çok beğeniyorum ben bu modeli.
ama helena daha güzel geldi şimdi bana.
canım hayırlı olsun oncelikle ben analise ve daphne modelini cok beğendim. ama etekleri ikisininde kat kat toplamalı oldugu için iyi yapabilir mi terzin bilemiyorum açıkcası. ama ikisinin de gogus kısmı guzel. bende bunlara benzer san patrick ve pronovias da cok model denedim gercekten bu sitiller hos duruyor. bende kendi gelinliğimi buna benzer gogus kısmı olanlardan sectim. ayrıca benim de popo sorunum var o yuzden gercekten bu modeller iyi kapatıyor ve ozellikle gogus kısmının yatay biçinde olması fazla asimetrik olmaması belini daha ince gosteriyor. kumasına iyi karar ver cnm ayrıca ki modeli gostersin...
canım hepsi güzel ve bir birine benziyor ama 1inci olan daha hoş üstte ve etegindeki güpür hoş bir hava katmış ayrıca zayıfsan bu tür modeller hoş oluyor hani beli katlı gibi dikilmişler ya kilolular daha kilolu oluyor ona dikkat et derim yoksa boy sorun deil topuklu bir ayakkabı işi çözer umarım istediğin model olur canım ama harika parçalar seçmişsin zevklisin maşallah
1.boyun ve fiziğin nasıl zayıf mısın yoksa normal kılodamısın tatlım bu sıralar her yerde herkesde tek omuz modası var o yuzden uzak dur derım.
2.Annalise ise cok şık ve sade etek kısmı ise harıka
3.Ambrosia ise çok güzel kuyruklu istıyorsan bu cok güzel
ama yinede senınk kararın tatlım karar verdıgınde bıze de haber et
ben meganı beğendi. araba modeli gibi oldu ama
helena süpermişş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?