Hepsi desem kızar mısın cnm?
Senin için eleme yaptım :))))3.yü beğendim.
Bende bugünlerde mobilya bakıyorum böyle çizgili görünenler hem benim hemde nişanlımın hoşuna gidiyor.
Fiyatlarını biliyorsan paylaşır mısın ltf?Sevgiler
of ikincisi çok koyu ya! bir de küçükse yatak odan iyice boğar odanı.
ben yatak odası ferah olsun isterim. üzerindeki mevresimlerle odada bahar olsun isterim ama bu mobilya çok koyu...
üçüncü orta karar bir şey.
birinci aralarında en sade ve hoş olanı bence ama daha güzel modeller de var canım ya..
şu sayfadan beyaz örneklere baksana bunlar da çok güzel
perle, isaura ve burcuçello'nun beğendiği modeller belki bir fikir oluşturur. (umarım bana kızmazlar bu arada) http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...gimiz-mobilyalarin-resimlerini-koyalim-2.html
bende hiçbirini beğenemedim bence sonradan eklenen modeller daha iç açıcı daha güzeller
HERKESE FİKİRLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM Şeniz
1 NUMARANIN FİYATINI BİLMİYORUM RENDİ MOBİLYA..
2 VE 3 ÜN FİYATINI 5-6 AY ÖNCE SORMUŞTUK 2,500-3000 YTL ARASIYDI YANILMIYORSAM..
merhaba yivrim nazar :
hiçbirini beğenmedim desem kızmazsın umarım
1 güzel gibiydi taki dolabını görene kadar kaydirigubbakcemile2
2 asla asla asla renk olarak sevdiğim bi doku ama olmaz
3 dolabı güzelmiş gerisi yalan
sana bikaç örnek ekliyeyim bana göre daha şirin, daha aydınlık, daha sade, kaba olmayan şeler
ayrıca şunuda demeden edemicem kısçem senin takımın ne ka hoş evin ne ka hoş böle güzel şeleri beğenen insan bu 3 mobilyayı nasıl oldu beğendinde arkadaşına bişi demedin hayret :1shok:
ilk olarak favorimi ekliyorum
senin eklediklerine gelince... 1.model çok güzel..arayıp fiyatını sorduk biliosun 7000-15000 dedi herkes de o ka para ne arar :mymeka:
2.model gardrobu 10 sene öncede vardı..eski çalıştım firmada ilk o zaman çıkmıştı hihoyyyt
3.model renk çok güsel ama gardrop aynası şekli ıııı
4.model yine gardrop şekli ıı
ilgi ve alakanıza çok teşekkürler :1hug: