Yatak Odası Dekorasyonu Hangi model daha güzel?

SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL

• BENİM TERCİHİM 1 NUMARA OLURDU

OY: 16 34,8%
  • BENİM TERCİHİM 2 NUMARA OLURDU

OY: 20 43,5%
  • BENİM TERCİHİM 3 NUMARA OLURDU

OY: 6 13,0%
  • BENCE HİÇBİRİSİ GÜZEL DEĞİL,FARKLI BİR ÖNERİM VAR..

OY: 4 8,7%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
hicbirini begenmedim canim kusura bakma ne güzel yatak odalari var gördügüm zaman icim gidiyor bunlar benim zevkime uymuyor ama tercih meselesi tabi. bencede cherryblossom arkadasin ekledigi takimlar cok hos.

2. model güzel ama ben koyu seviorum özellikle siyah ağırlıklı yada koyu kahve gardrobu kesinlikle sürgülü komple desenli aynalı istiyorum doğtaşta çok hoş modeller beğendimhihoyyyt

bende hiçbirini beğenmedim
hem o markayıda hiç duymadım :uhm:
doğtas ve bellonada güzel modeller var oralarada bir bak istersen

konunun geçerliliği kalmamıştır arkadaşlar ..herkese teşekkürler...

istanbul da olanlar masko yu gezmeden mobilya almasın şu belirli markaların modelleri devede pire kalıyor vallaha hihoyyyt

bende katre ye katılıyorum sonradan eklenenler çok ama çok güzel.bende sünnet için inş.değiştiricem.acaba markası ne

geçen hafta gördüm maskoda görmenizi istedim yorumlarınızı bekliyorum çok beğendim ne dersiniz ölçüye görede yapılıyor Bu yuvarlak yatak ben çok beğendim.

şahsen benim zevkime hitap etmiyor benim yatak odam yere yakın kenarlarında çıkıntıları var

bunların içinde 1. güzel ama...daha da güzel modeller var canikom..tabi önce senin beğenmen önemli..mucks:))

kızlar istanbuldaysanız içerenköyde kargılı mob. var süper mobilyalar ben ordan aldım yatak odamı,yemek odamı,oturma odamada köşe yaptırdım çok şık güzel modeller var bi bakın restore,lake,mondi,family group gibi firmaların ürünleri var sitelerede bi bakın

beyazlı kremli güzel diğer arkadaşın koyduğu. benimki krem kahve krem kahve daha hoş oluyor bayanlar bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…