Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hicbirini begenmedim canim kusura bakma ne güzel yatak odalari var gördügüm zaman icim gidiyor bunlar benim zevkime uymuyor ama tercih meselesi tabi. bencede cherryblossom arkadasin ekledigi takimlar cok hos.
2. model güzel ama ben koyu seviorum özellikle siyah ağırlıklı yada koyu kahve gardrobu kesinlikle sürgülü komple desenli aynalı istiyorum doğtaşta çok hoş modeller beğendimhihoyyyt
geçen hafta gördüm maskoda görmenizi istedim yorumlarınızı bekliyorum çok beğendim ne dersiniz ölçüye görede yapılıyor Bu yuvarlak yatak ben çok beğendim.
kızlar istanbuldaysanız içerenköyde kargılı mob. var süper mobilyalar ben ordan aldım yatak odamı,yemek odamı,oturma odamada köşe yaptırdım çok şık güzel modeller var bi bakın restore,lake,mondi,family group gibi firmaların ürünleri var sitelerede bi bakın