Hangi milk shake ürünü?

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
arkadaşlar ben milk shake köpük kullanıyorum, memnunum ama kuaförüm ben köpük almadan önce serum olanını önermişti turuncu şişede.. aranızda milk shake kullanan var mı? yorumlarınız doğrultusunda başka milk shake ürünü de deneyebilirim...

ben de milk shake kopuk kullandim ama serumunu ilk defa duyuyorum. kopugunden memnun kalmistim, yumusacik yapiyor ve kokusu da super

ben de milk shake kopuk kullandim ama serumunu ilk defa duyuyorum. kopugunden memnun kalmistim, yumusacik yapiyor ve kokusu da super

kokusu saçımı yıkarken bile çıkıyor, bahsettiğim turuncu bir ürün 56 tl fiyatı var 12 filan yazıyor üzerinde. sitesinden bakmıştm. kremmiş o serum değilmiş pardon.

kızlar bu urunu nerde bulabilirim acaba ? kuaförlerdemi var ? hangi kuaförlerde var izmirde biliyormusunzu ? sağolun.

Ben cesaret edip almamistim ama alayim ozaman.nerden aldiniz ogrenebilirmiyim.

valla benim saçlarım boyadan kurudu tel tel kabarıyordu fönlemeden ya da düzlemeden çıkamıyordum ki fönde bile kabarıyordu. yanmış gibi. onu bile düzeltti. cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. kuaförümden aldım ben ama internetten bir araştırın isterseniz kendi sitesinde satılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…