Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben milk shake köpük kullanıyorum, memnunum ama kuaförüm ben köpük almadan önce serum olanını önermişti turuncu şişede.. aranızda milk shake kullanan var mı? yorumlarınız doğrultusunda başka milk shake ürünü de deneyebilirim...
arkadaşlar ben milk shake köpük kullanıyorum, memnunum ama kuaförüm ben köpük almadan önce serum olanını önermişti turuncu şişede.. aranızda milk shake kullanan var mı? yorumlarınız doğrultusunda başka milk shake ürünü de deneyebilirim...
kokusu saçımı yıkarken bile çıkıyor, bahsettiğim turuncu bir ürün 56 tl fiyatı var 12 filan yazıyor üzerinde. sitesinden bakmıştm. kremmiş o serum değilmiş pardon.
valla benim saçlarım boyadan kurudu tel tel kabarıyordu fönlemeden ya da düzlemeden çıkamıyordum ki fönde bile kabarıyordu. yanmış gibi. onu bile düzeltti. cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. kuaförümden aldım ben ama internetten bir araştırın isterseniz kendi sitesinde satılabilir.