Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bay bayan kuafförüydüm
esim süpriz yapip bana kuafför salonuda acmisdi
ama 7haftalik hamileligimde düsük tehlikesi atlatip doktorum calismami yasak edincede dükkani sattik cünkü basinda durmasam olmicak dursam bebegimi kaybedicekdim
önceleri cok üzülmüsdüm tam yerine oturdu düzeni kurduk diye ama dogum sonrasi her isde bi hayir vardir dedim
cünkü gecirdigim ameliyatlardan dolayi uzun süre calismam yasakdi zaten
ve ev hanimliginida cok sevdim kizimla zaman dolu dizgin akip geciyo
benim asıl mesleğim giyim teknisyenliği.evlenmeden önce atölyem vardı.ortaklarım evlenince bende kapattım.evlendikten sonra evde devam ettim.sonra bir temizlik markette kasiyer olarak çalıştım.şimdi de dünyanın en zor mesleğini yapıyorum''ev hanımlığı''.tatili,ücreti emekliliği olmayan bir meslek.
baktım alanı olsun olmasın, çevirmenlik lisansı olsun olmasın, dilbilimci lisansı olsun olmasın, herkes çeviri yapıyor, baktım olmayacak, eğitimim bi fark yaratmayacak... ee bu iki dile çoğu insan hakim, osmanlıcaya girişeyim dedim, 1 senedir osmanlıcadayım, belki eski yazıya da olur olmaz herkes el atacak ama napayim, kader...